Τετάρτη, Οκτωβρίου 7

Ενα τεράστιο πλυντήριο έχει μπει στην πρίζα, εδώ και 7 χρόνια, μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα...

Ένα τεράστιο πλυντήριο έχει μπει στην πρίζα, εδώ και 7 χρόνια, μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Μέσα σ΄αυτό, έχουν μπει τα άπλυτα της πολιτικής ΟΛΩΝ των κομμάτων, που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα, μετά τον Β΄ΠΠ.
Έχουν μπει τα άπλυτα της ελεγχόμενης και κατευθυνόμενης Δικαιοσύνης, που έχει αλωθεί, από το πολιτικό σύστημα.
Έχουν μπει τα άπλυτα των κρατικών δομών καταστολής.
Τα άπλυτα της εφοπλιστικής και επιχειρηματικής ελίτ, τα άπλυτα των ξένων πρεσβειών, τα άπλυτα της... ΕΕ, τα άπλυτα των "ανθρωπιστικών" ΜΚΟ και δεκάδων "δικαιωματικών".
Τα άπλυτα των εμετικών ΜΜΕ.
Τέλος, τα λερωμένα τ΄άπλυτα σχεδόν 400.000 συμπολιτών μας, που το 2015 ανέδειξαν την ΧΑ, σε τρίτο κόμμα, στο Κοινοβούλιο. Δεν μ΄ενδιαφέρουν οι λόγοι, οι αιτίες, οι δικαιολογίες! Είναι κι αυτές στρατευμένες, στο ξέπλυμα!
Σήμερα, όσοι απ΄αυτούς τους πολιτικούς, που κυβέρνησαν, θάπρεπε να έχουν κρυφτεί στα άπλυτα τους και να μην εμφανίζονται με δηλώσεις καταδίκης της ΧΑ! Είναι η πολιτική τους, που την ανέσυρε, από τον πάτο της αναμονής!
Η πολιτική της υποτέλειας σε ξένα συμφέροντα.
Η πολιτική της δήθεν δημοκρατικότητας και των "ίσων δικαιωμάτων", που επικαλούνται, για να εγκαθιδρύσουν τις φασιστικές πολιτικές των Μνημονίων, των αχρείαστων λοκ ντάουν, της αφαίρεσης κοινωνικών και εργατικών δικαιωμάτων. Η πολιτική των οικογενειακών και φιλικών συναλλαγών, της διαφθοράς, της απαξίωσης του πολίτη, που τους χρηματοδοτεί, χωρίς ποτέ να ζητάει τον λόγο!
Σήμερα, είναι μια καλή ευκαιρία να επαναπροσδιοριστούμε, ως ΠΟΛΙΤΕΣ, κάνοντας την αυτοκριτική μας και να γκρεμίσουμε την σάπια "Δημοκρατία" τους!
Μια διαδήλωση, κατά της ΧΑ, δεν φτάνει, όταν καταπίνουμε, καθημερινά, Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου, Δημοψηφίσματα, που αναιρούνται, ανήθικους νόμους, αυταρχισμούς, διαχωρισμούς, χλευασμούς, βασισμένους στον απόλυτο τρόμο!
"Η τυραννία ενός ηγεμόνα σε μια ολιγαρχία δεν είναι τόσο επικίνδυνη για το κοινό καλό, όσο η απάθεια των πολιτών σε μια δημοκρατία", είπε ο Μοντεσκιέ.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/10/7.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .