Σάββατο, Οκτωβρίου 10

9χρονος Πέθανε στο σχολείο φορώντας την Μάσκα της Κεραμέως και Μητσοτάκη

Λιποθύμησε με μάσκα και μαθητής Λυκείου στη Λαμία!!!

Ο 9χρονος μαθητής Β Τάξης Δημοτικού πέθανε στο σχολείο ενώ φορούσε μάσκα!!! Το συμβάν εγινε στο Σχολείο Σταυροδρομίου και το χωριό του 9χρονου Μαθητή Γιώργου Μπαρδάκη ήταν η Σκιαδά Αχαΐας.Το παιδί  λιποθύμησε στο χώρο του Σχολικού συγκροτήματος. Αμέσως έσπευσαν δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά δεν κατάφεραν να το συνεφέρουν ούτε οι εκπαιδευτικοί ούτε οι διασώστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθητής εφερε βηματοδότη και ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ!!!

Ποιος ευθύνεται που του περιόρισαν την ΑΝΑΠΝΟΗ? Ποιος είναι ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ? Η κ.Κεραμέως ο Μητσοτάκης οι Λοιμωξιολόγοι με τα τσουβάλια χρήματα απο τις Φαρμακευτικές ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ εφόσον εφερε βηματοδότη? Οι εκπαιδευτικοί επίσης ηταν ενημερωμένοι για την κατάσταση του.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ??

Τα ακριβή αίτια δεν έγιναν γνωστά αλλά η Μάσκα σε μαθητή που φέρει Βηματοδότη είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!!! Όπως και οι εικόνες των μασκοφορεμένων και σε απόσταση παιδιών μας στα σχολεία..(Βλέπε Κεντρική Φωτό).

Σε ποιο αριθμό παιδιών που θα λιποθυμήσουν και θα πεθάνουν θα σταματήσετε το Εγκλημα Κεραμέως και Μητσοτάκη με τους Κομπογιανίτες λοιμωξιολόγους σας?

Β ΣΥΜΒΑΝ που ο μαθητης τελικα την Γλύτωσε..

Μαθητής του Λυκείου τη Λαμίας αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας ενώ φορούσε την μάσκα του και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.  Μετά από λίγο βγήκε στο διάλειμμα όπου κατέρρευσε, έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή!

https://amazonios.net/9chronos-pethane-sto-scholeio-forontas-tin-maska-tis-kerameos-kai-mitsotaki/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .