Πέμπτη, Οκτωβρίου 8

Κορονοϊός - «Θέλω να προσφέρω σε εσάς αυτά (τα φάρμακα) που πήρα εγώ. Και θα τα κάνω δωρεάν» - BINTEO

 Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η μόλυνσή του από τον κορονοϊό ήταν «μια ευλογία από τον Θεό», χάρη στην οποία δοκίμασε πειραματικές θεραπείες, οι οποίες δεσμεύθηκε ότι θα διανεμηθούν δωρεάν γσε όλους τους Αμερικανούς, στο πρώτο του μήνυμα μέσω βίντεο αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Τραμπ, που βιάζεται να επιστρέψει στην προεκλογική του εκστρατεία, έχει υπογραμμίσει επανειλημμένα πόσο καλά νιώθει αφού διαγνώστηκε με covid-19, όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν εξακολουθεί να είναι θετικός στον ιό SARS-CoV-2.

«Πιστεύω ότι ήταν μια ευλογία από τον Θεό που μολύνθηκα. Ήταν μια κρυφή ευλογία», σχολίασε ο Αμερικανός πρόεδρος, ενώ πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι του χορηγήθηκε ένα φάρμακο της Regeneron του επέτρεψε να δει από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματικό είναι.

Ο Τραμπ έχει δεχθεί σφοδρές επικρίσεις για την καθυστερημένη αντίδρασή του στην πανδημία του κορονοϊού που έχει σκοτώσει περισσότερους από 210.000 Αμερικανούς και επειδή έθεσε σε κίνδυνο όσους εργάζονται κοντά του, αποθαρρύνοντας τη χρήση μάσκας στον Λευκό Οίκο και στις προεκλογικές του εκδηλώσεις. Αναφέρθηκε και σε ένα άλλο φάρμακο της Eli Lilly and Co.


«Θέλω να προσφέρω σε εσάς αυτά (τα φάρμακα) που πήρα εγώ. Και θα τα κάνω δωρεάν», τόνισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .