Πέμπτη, Οκτωβρίου 29

Εικόνες από το άγριο φονικό στη Δράμα: Γιος σκότωσε τη μητέρα του μετά από καβγά

Άγνωστοι οι λόγοι που προκάλεσαν την οργή του δράστη Εικόνες από το άγριο φονικό στη Δράμα: Γιος σκότωσε τη μητέρα του μετά από καβγά

Ακόμη μια οικογενειακή τραγωδία καταγράφηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, αυτήν τη φορά στη Δράμα, στην περιοχή του πρώην Γυμνασίου Αρρένων, μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης (28/10). Ένας άνδρας σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι μετά από έντονο διαπληκτισμό.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον δράστη, ωστόσο ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην εγκληματική πράξη.

Αυξημένη αστυνομική δύναμη απέκλεισε άμεσα την περιοχή και ξεκίνησε τη συγκέντρωση στοιχείων για τη δολοφονία, αφού πρώτα σφράγισε το σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ένα, αργά το βράδυ μεταφέρθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας για νεκροψία - νεκροτομή, η οποία θα γίνει σήμερα το πρωί.

Δείτε το ρεπορτάζ:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .