Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Εικόνες από το άγριο φονικό στη Δράμα: Γιος σκότωσε τη μητέρα του μετά από καβγά

Άγνωστοι οι λόγοι που προκάλεσαν την οργή του δράστη Εικόνες από το άγριο φονικό στη Δράμα: Γιος σκότωσε τη μητέρα του μετά από καβγά

Ακόμη μια οικογενειακή τραγωδία καταγράφηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, αυτήν τη φορά στη Δράμα, στην περιοχή του πρώην Γυμνασίου Αρρένων, μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης (28/10). Ένας άνδρας σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι μετά από έντονο διαπληκτισμό.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον δράστη, ωστόσο ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην εγκληματική πράξη.

Αυξημένη αστυνομική δύναμη απέκλεισε άμεσα την περιοχή και ξεκίνησε τη συγκέντρωση στοιχείων για τη δολοφονία, αφού πρώτα σφράγισε το σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ένα, αργά το βράδυ μεταφέρθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας για νεκροψία - νεκροτομή, η οποία θα γίνει σήμερα το πρωί.

Δείτε το ρεπορτάζ:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.