Τρίτη, Οκτωβρίου 20

Ζωή Λάσκαρη: “Χαμός” με τη διαθήκη της – Τι απίστευτο άφησε στις κόρες της;

>zoi_laskari

Η Ζωή Λάσκαρη, έφυγε από την ζωή απροσδόκητα. Και ο χαμός της εκτός από την απέραντη λύπη που έδωσε στο σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τις κόρες της Μαρία – Ελένη και Μάρθα Κουτουμάνου και φυσικά της εγγονή της, σκόρπισε και δάκρυα συγκίνησης στο πανελλήνιο.

Μετά την κηδεία της ταλαντούχα ηθοποιού, έγινε γνωστή και η διαθήκη της.

Τι άφησε στις κόρες της; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές μετά το θάνατό της, η Ζωή Λάσκαρη είχε πλήρως τακτοποιημένα όλα της τα περιουσιακά στοιχεία. Εδώ και αρκετά χρόνια.

Ωστόσο, υπάρχει μια ακόμη μεγάλη κληρονομιά που πέρασε στις δύο πολυαγαπημένες της κόρες. Αυτή που λατρεύει όλη η Ελλάδα. Τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών της Φίνος Φιλμ. Η Ζωή έκανε 24 ταινίες στην Φίνος Φιλμ και ήταν η μοναδική Ελληνίδα σταρ που δεν έπαιξε σε καμία άλλη εταιρία παραγωγής πλην της Φίνος.

Αυτή, άλλωστε, είναι και η παρακαταθήκη της Ζωής, της τελευταίας Ελληνίδας σταρ, για να τη θυμούνται οι επόμενες γενιές. Να συγκινούνται με τα δράματα και να γελούν με τις κωμωδίες και τα μιούζικαλ.

zoi_laskari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .