Σάββατο, Οκτωβρίου 3

Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! Καζάνι που βράζει ο Σταθμός Λαρίσης – Στα κάγκελα οι επαγγελματίες [ΦΩΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ]

bakogiannis_ape

Η αγανάκτηση μεταξύ των Ελλήνων εμπόρων και καταστηματαρχών που βρίσκονται στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης περισσεύει. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, όπως καταγγέλλει ένας από αυτούς στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Διαβάστε τι συμβαίνει:

Ονομάζομαι Ι. Β. και διατηρώ κατάστημα εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού στο σταθμό Λαρίσης,επί της οδού Ψαρών.Κάθε μέρα βιώνουμε <<περίεργες>> καταστάσεις με

λαθρομετανάστες και εξαρτημένα άτομα που συχνάζουν στην περιοχή μας.Η παρανομία έχει χτυπήσει κόκκινο.Εκτός όλων των άλλων προβλημάτων αποπατούν στα πεζοδρόμια και αδειάζουν στο δρόμο τους κάδους των  σκουπιδιών.Πληρώνω πολύ ακριβά δημοτικά τέλη και ΑΠΑΙΤΩ να ζω σε μια καθαρή και ασφαλή πόλη.Σας στέλνω τρεις φωτογραφίες από την κατάσταση που αντίκρισα σήμερα το πρωί μπροστά στο μαγαζί μου.Σας ευχαριστώ για το βήμα.

tel3 tel2 tel1

makeleio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .