Σάββατο, Νοεμβρίου 28

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Νικόλαος Η. Σκαντζός

Προ ημερών ο γνωστός, μέγας και πολύς Χατζηνικολάου στην εκπομπή του «ενώπιος ενωπίω», είχε καλεσμένο τον γνωστό διασκεδαστή Λαζόπουλο.

Δεν γνωρίζω πόσοι από τους αναγνώστες αυτού του κειμένου είδαν την εκπομπή και αν πρόσεξαν τι είπε σε κάποια στιγμή ο Λαζόπουλος για την Χρυσή Αυγή.

Προσωπικά, όταν άκουσα αυτό που θα σας περιγράψω, έμεινα ενεός!

Στην μεγάλη διάρκειά της η εκπομπή, ήταν αφιερωμένη στην καλλιτεχνική πορεία του προσκεκλημένου παρουσιαστή διασκεδαστή, Λαζόπουλου, από τον Χατζηνικολάου. 

Θα έλεγα, ότι από την πλευρά του ο Χατζινικολάου ( ο οποίος μίλησε τον διπλάσιο χρόνο από τον καλεσμένο), αφιέρωσε τον χρόνο της ομιλίας του, στο να λιβανίζει τον καλεσμένο και να υμνεί συνεχώς το «καταπληκτικό» του ταλέντο.

Ο άλλος άκουγε  χαμογελούσε συνεχώς με «κατανόηση», αφού βέβαια άκουγε μόνον επαινετικά λόγια  για την αφεντιά του, οπότε δεν τον διέκοψε ούτε μιά φορά για να προσθέσει κάτι.

Και τι θα μπορούσε να τολμούσε να του πεί βέβαια, στην ατελείωτη υμνολογία; «Τα παραλές, κόψε κάτι;» 

Σπάνια ακούμε κάτι τέτοιο.

Το συνεχές και  «σεμνό» μειδίαμα του διασκεδαστή ήταν σαν να έλεγε του Χατζηνικολάου «πες κι’ άλλα» και ύφος του έδειχνε σαν να παρακαλούσε μέσα του, να μην την τελειώσει ποτέ το λιβάνισμα της προσωπικότητάς του και του «πολύπλευρου» ταλέντου του.

Κάποια στιγμή σταμάτησε ο Χατζηνικολάου το λιβάνισμα και του είπε: «σε κατηγορούν ότι είσαι πολύ Σύριζα και ότι μέσα από τις διασκεδαστικές εκπομπές σου προωθούσες και προπαγάνδιζες υπέρ του Σύριζα, τι απαντάς;»

Ο άλλος ατάραχος του απαντά: » Δεν είμαι  Σύριζα ούτε ήμουν ποτέ με τον Σύριζα» !

Έκπληκτος ο Χατζηνικολάου τον ρωτά: «Και πώς εξηγείται έτσι η εμμονική στήριξή σου στον Σύριζα ;»

Ο άλλος βιαστικά απαντά:

«Ε, εντάξει μπορεί να έχω αριστερές καταβολές από τον πατέρα μου, αλλά όταν βλέπεις στις δημοσκοπήσεις την Χρυσή Αυγή να παίρνει 18% , τότε τι κάνεις, ποιόν στηρίζεις; «

«Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή  λέγει»

Πάνω στην βιασύνη του είπε την αλήθεια !

Ύστερα από αυτή την εξομολόγηση Λαζόπουλου τι λέτε αγαπητοί αναγνώστες;

Εγώ πιστεύω ότι αυτή η ωμή αλήθεια του ξέφυγε, καθώς ήταν χαλαρωμένος και αμίλητος ακούγοντας τις Χατζηνικολαίϊκες υμνολογίες για το «υπέροχο» ταλέντο του.

Ένα «ταλέντο», με το οποίο κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης διασκεδαστικής του εκπομπής, μαζί με το γέλιο, έχυνε ύπουλα το δηλητήριό του εναντίον της Χρυσής Αυγής, από τη μια και από την άλλη προπαγάνδιζε σκανδαλωδώς υπέρ του Σύριζα.

Αφιλοκερδώς άραγε ;

Αν σκεφτεί κάποιος  ότι: «αφού ο γελωτοποιός  δήλωσε καθαρά ότι

δεν ήταν και δεν είναι με τον Σύριζα γιατί στήριζε Σύριζα; «, θα έχει άδικο;

Το έκανε από ιδεολογική αντίθεση και για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή ή και για κάτι «άλλο;» πιο «λεφτό»

Τελειώνοντας την τηλεθέαση της εκπομπής, έμεινα για λίγο σκεπτικός και ύστερα είπα μέσα μου: 

Κοίταξε να δεις φίλε μου, αυτό το βρώμικο καθεστώς της δικτατορίας των διεφθαρμένων, τι ύπουλα και βρώμικα όπλα χρησιμοποίησε, για να γονατίσει την Χρυσή Αυγή!

Δεν έφταναν οι ατελείωτες χρυσαυγειάδες των συστημικών καναλιών, μέσα από τις οποίες έβριζαν την Χρυσή Αυγή χυδαία ( για χρόνια), (χωρίς αντίλογο), δεν έφταναν οι κιτρινοφυλλάδες  με τα ψεύτικα δημοσιεύματα, δεν έφτανε

το διαδίκτυο με τα τρόλ του, δεν έφτανε η φίμωση, η λασπολογία, τα ψέματα, οι σκευωρίες, οι προφυλακίσεις Βουλευτών της, και οι άνανδρες δολοφονίες των αθώων αγωνιστών της!

Επιστράτευαν ακόμη και τους γελωτοποιούς τύπου Λαζόπουλου, και διάφορους άλλους «καλλιτέχνες» για να γονατίσουν και τελικά να καταδικάσουν και να φυλακίσουν 50 αθώα άτομα μαζί και τον Αρχηγό της, με την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης».

Και όλα αυτά γιατί;

Για την δολοφονία ενός ανθρώπου, που τον δολοφόνησε ένας άλλος (άνθρωπος) ο οποίος συνελήφθη  επί τόπου, την ίδια στιγμή του φόνου.

Και τώρα τι γίνεται;

Αυτόν τον  καιρό, ολόκληρο το σύστημα του βρώμικου αντιδημοκρατικού τόξου, που ήταν σύσσωμοι διώκτες της Χρυσής Αυγής, έχει επαναπαυθεί μετά τις πρόσφατες φυλακίσεις των Εθνικιστών και του Αρχηγού της, και νομίζει ότι τελείωσε με την Χρυσή Αυγή.

Τους λέμε: «κοιμηθείτε ήσυχοι και η τύχη σάς δουλεύει».

Οι Εθνικιστές κάποτε μπορεί να πέφτουν  και κάτω, αλλά αυτό τους κάνει και καλό !

Τους κάνει καλό, γιατί όταν σηκώνονται, είναι  περισσότερο πεισμωμένοι και περισσότερο αποφασισμένοι για  να υπερασπίσουν τα όσια και ιερά της Πατρίδας τους.

https://ethnikismos.net/2020/11/25/%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%86%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b2%cf%81/