ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


Ποιος είπε ότι οι γενίτσαροι δεν υπάρχουν πια;
Μια ματιά γύρω σας και τα παραδείγματα είναι δεκάδες!
Ο σύγχρονος πόλεμος απαιτεί άλλου είδους στρατηγικές.
Έξυπνες και αποτελεσματικές.
Ούτε είναι σκοπός του σύγχρονου στρατιώτη δολοφόνου, η αφαίρεση της ζωής σου. Αν είσαι νεκρός είσαι άχρηστος. Επομένως σε θέλουν δυνατό και παραγωγικό. Η λειτουργία σου είναι της εταιρικής λογικής coca cola που σου προσφέρει ικανοποιητικό διάλλειμα, ζεστό καφέ, χορταστικό σάντουιτς, δωρεάν αναψυκτικό, με αποτέλεσμα να μένεις στο χώρο εργασίας και να νοιώθεις βαθύτατα υποχρεωμένος για τα προσφερόμενα «αγαθά» ξεπληρώνοντας τα με την μεγαλύτερη παραγωγικότητα σου και φυσικά εξαγοράς της σιωπής σου. Όταν δε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα σε καλούν οικογενειακώς στα εταιρικά παιδικά party’s και δίνουν και ένα δωράκι στο παιδί σου τότε είσαι τόσο υπόχρεος που το κεφάλι σου κοντεύει να χωθεί στα πόδια σου από την βαθειά επίκυψη ευγνωμοσύνης. Αυτό το σύστημα είναι ευρέως διαδεδομένο και σε μεγάλες ελληνικές εταιρίες της φιλoπτώχου! Συνοδεύετε δε από νοσοκομεία, παιδικά προγράμματα, παραμυθάκια και Μαραθωνίους εράνους αγάπης, cd με τα έξοδα να διατίθενται σε «χαμόγελα παιδικά» και αντικαρκινικές θεραπείες, εκπίπτοντας φυσικά από της φορολογικές δηλώσεις σου, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για πολιτική καριέρα, μέχρι και Προέδρου Δημοκρατίας!
Φυσικά αυτοί χάριν συντομίας ονομάζονται γενίτσαροι!
Είναι άλλωστε ο μοναδικός τρόπος κοινωνικής ανόδου και διαφυγής από τη σκληρή ζωή πείνας του στενού περιβάλλοντος ενός χωριού, που αν έμενες εκεί το καλύτερο σου θα ήταν μια φλογέρα, μια γκλίτσα, 50 αρνιά και γκόμενα τη Μπιρμπίλω μια βυζαρού ευτραφή προβατίνα με ζεστό και μεγάλης χωρητικότητας αιδοίο.
Όμως υπάρχουν διαφορές και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά από αυτά του παρελθόντος.
Το σύγχρονο σώμα των γενίτσαρων στην σημερινή Ελλάδα φέρει τον μανδύα της πολιτικής, της Δημόσιας διοίκησης, των σωμάτων ασφαλείας, της εφορίας, και είναι τα βασικά σώματα στρατού μια καλοστημένης κρατικής μηχανής.
Είναι δε τέτοια η δύναμη και το θράσος τους, συν την συμπαράσταση ενός ηλιθίου εκλογικού σώματος, που συνήθως αν όχι πάντα, λειτουργούν εκτός νόμου και εκτός θεσμών . Άλλο βασικό χαρακτηριστικό των σύγχρονων γενίτσαρων είναι το μπαξίσι που παρέμεινε όπως και τότε ο βασικός τους «θεσμός».
Ένας τέτοιος ήταν και ο Λουκάς Παπαδήμος τότε(«πρωθυπουργός») που το σύγχρονο τάγμα των γενιτσάρων ετοίμασε προσεκτικά και πλασάρε την κατάλληλη στιγμή με τέτοιο τρόπο που το 67% των ηλιθίων του ελληνικού εκλογικού σώματος είπε στο γκάλοπ ότι είναι ο καταλληλότερος σφαγέας του!

Κι έτσι περάσαμε στη γενοκτονία των Ελλήνων…
Με μια μικρή διαφορά
Ο τότε ¨Σουλτάνος¨ Λουκάς Παπαδήμος και η αυλή του δεν παιδομάζευε τα παιδιά σου!
Απλά τα σκοτώνουν!
Αρχίζει απ’ το χαρακτήρα, πάει στα όνειρα, μετά στους στόχους, και τέλος στη αυτοκτονία- δολοφονία!
Και φυσικά όπως σε κάθε δολοφονία, εκτός του δολοφόνου, υπάρχει πάντα ο ηθικός αυτουργός… ΕΣΥ!

Έτσι όταν καθαρίσει η χώρα σου από την Κωλοφάρα των Ελλήνων θα έρθουν να την «επανδρώσουν» αυτοί που χρόνια τώρα ΕΣΥ υπέθαλψες!

Στο δια ταύτα:
Παίρνω πίσω ότι έχω γράψει στο πιο πάνω κείμενο!
Η χώρα δεν κινδυνεύει από του γενίτσαρους τελικά…
Κινδυνεύει από ΕΜΕΝΑ !!!
Βολεμένος! Δολοφόνος των παιδιών μου! Προδότης της πατρίδας μου! Πουλημένο τομάρι για μια θεσούλα στο Δημόσιο! Ξεφτιλισμένο υποκείμενο ανθρωπόμορφου τέρατος που η ευτυχία μου είναι η δυστυχία του διπλανού μου! Γαμημένο ανδρείκελο που σέρνω τη κοιλιά μου τους δεκαπενταύγουστους στις Τήνους για να εξαγνίσω τα αμαρτήματα της χρονιάς μου!
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ μου η ΖΩΗ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου!

Σκοτώστε με να λυτρωθώ!…

Νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών!
Ποίηση: Χάρης Καφετζόπουλος

 http://taxapia.blogspot.com/

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα