Κυριακή, Οκτωβρίου 25

Ο φυσικός σας σύμμαχος για σώμα και μυαλό πάντα σε φόρμα

Ο φυσικός σας σύμμαχος για σώμα και μυαλό πάντα σε φόρμα

Με τη δύναμη των φυτικών συστατικών η Heel αναπτύσσει και παράγει μια σειρά φαρμακευτικών προϊόντων που ανακουφίζουν το σώμα και το μυαλό, εξασφαλίζουν ήρεμο ύπνο, ενώ βοηθούν το ανοσοποιητικό να καταπολεμήσει το κοινό κρυολόγημα
Πόσες υποχρεώσεις μπορεί να χωρέσει ο καθένας μας σ’ ένα 24ώρο; «Τρέξιμο» για να προλάβουμε όλες τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Τρέξιμο και γενικότερα άθληση, όμως, και για να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση. Και το μυαλό να πρέπει πάντα να δουλεύει «ξυράφι» για να μην ξεχνάμε τα σημαντικά και ασήμαντα της καθημερινότητας.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουμε για να είμαστε σε φόρμα δεν είναι λίγες οι στιγμές που το σώμα μας μάς «προδίδει» και χρειάζεται βοήθεια για να επανέλθει. Ευτυχώς, η σύγχρονη Φαρμακολογία, αξιοποιώντας τη δύναμη των φυτικών συστατικών, μας προσφέρει στοχευμένα θεραπευτικά προϊόντα για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας.

Η γερμανική φαρμακευτική εταιρεία Heel, με μακρά πορεία στην ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων από φυσικά συστατικά, εστιάζει σε θεραπείες που στοχεύουν στις εξατομικευμένες ανάγκες καθενός εξ ημών. Όταν η βιολογική απορρύθμιση προκαλεί την εμφάνιση ασθενειών, η μοναδική αυτή θεραπευτική προσέγγιση προσφέρει έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο αποκατάστασης της αυτορρυθμιστικής ικανότητας του σώματος.

Τα ασφαλή και αποτελεσματικά φυτικά αυτά φάρμακα, που παράγονται στη Γερμανία και διατίθενται στην Ελλάδα από την ASK PHARMA, επίσημο αντιπρόσωπο της Heel στη χώρα μας, είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) και διατίθενται στα φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή.

Αν σας ταλαιπωρούν μυοσκελετικοί πόνοι και φλεγμονές ή έχετε οιδήματα από τραυματισμούς, όπως μυϊκές θλάσεις, διαστρέμματα και μώλωπες, το Traumeel S σε μορφή δισκίου ή αλοιφής, χάρη στη συνεργική δράση των 14 φυτικών συστατικών και μεταλλικών στοιχείων που περιέχει, σας προσφέρει φυσική ανακούφιση. Ρωτήστε τον γιατρό σας για το Traumeel S και εντάξτε το στο πλάνο αντιμετώπισης των σωματικών πόνων που σας ταλαιπωρούν.

Κι αν σας είναι δύσκολο να ηρεμήσετε και να κοιμηθείτε μετά από μια έντονη ημέρα, η Heel έχει στη γκάμα των φαρμάκων της το Neurexan. Πρόκειται για έναν κλινικά ελεγμένο συνδυασμό συστατικών από τρία φυτικά εκχυλίσματα και ένα ανόργανο άλας, που σας προσφέρει ανακούφιση από την ημερήσια κόπωση, τη νευρική ανησυχία και τις διαταραχές ύπνου. Βοηθήστε τον οργανισμό σας να ηρεμήσει και να πετύχει έναν ήσυχο, ξεκούραστο, ύπνο με το Neurexan.

Την περίοδο που διάγουμε οι ιοί του κοινού κρυολογήματος έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Με το Engystol μπορείτε να καταπολεμήσετε με φυσικό τρόπο όλα τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος, όπως ο πυρετός, οι μυαλγίες και οι αρθραλγίες. Το Engystol υποστηρίζει τους μη ειδικούς μηχανισμούς άμυνας του οργανισμού, ενισχύει το ανοσοποιητικό και επιταχύνει την ίαση. Είναι ένα φυτικό φάρμακο με ανοσοδιεγερτική και αντιική δράση, που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Δεν χορηγείται σε περιπτώσεις ωτίτιδας, παραρρινοκολπίτιδας ή δερματίτιδας χωρίς ιατρική συμβουλή, ενώ δεν συνιστάται για χρήση σε παιδιά μικρότερα των 6 ετών.

Τέλος, η Heel έχει τον τρόπο να βοηθήσει και στη φυσική ενίσχυση της μνήμης. Με το Memoreel, που βελτιώνει τη δυσλειτουργία της μικροκυκλοφορίας του εγκεφάλου, διεγείροντας την αγγειοχαλάρωση, ενισχύεται φυσικά η λειτουργικότητα της μνήμης. Μάλιστα το Memoreel ενδείκνυται για τη συμπτωματική επικουρική θεραπεία των γνωστικών διαταραχών των ηλικιωμένων. Η διάρκεια της θεραπείας με Memoreel δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 3 εβδομάδες χωρίς ιατρική συμβουλή.

 https://ygeiamou.gr/fitness-wellbeing/140531/o-fisikos-sas-simmachos-gia-soma-ke-mialo-panta-se-forma/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .