Σάββατο, Οκτωβρίου 10

Τι όχι;

Αν οι Έλληνες δεν πατάξουν την ακραία μαρξιστική και αριστερή βία καθώς και όλα τα κόμματα που την υποστηρίζουν και καλλιεργούν (από την ΝΔ έως το κκε) δεν θα ξεφύγουμε ποτέ από την παρακμή μιας φτωχής λαικής και σοσιαλιστικής αντι-δημοκρατικής κοινωνίας με μηδέν ανάπτυξη και δικαιοσύνη τύπου Ερντογάν και πολιτικές - τακτικές απολυταρχικές τύπου φασιστικών καθεστώτων..

.Ο φασιμός - ναζισμός ήταν ακροαριστερές εργατικές και σοσιαλιστικές ιδεολογίες παραλλαγές του μαρξιστικού σοσιαλισμού του κομμουνισμού και αυτοί που τις εκπροσωπούν σήμερα στην χώρα μας είναι οι πραγματικοί φασίστες οι οποίοι ενώ  δολοφονούν καθημερινά την χώρα και την κοινωνία μας...κυκλοφορούν ελεύθεροι

Είναι ωραίο ν’ ακούς ότι πλέον νικήθηκε ο φασισμός, και την ίδια ώρα να σου απαγορεύεται η κυκλοφορία, το να ανασαίνεις ελεύθερα, ο πολιτισμός, η θρησκεία σου, το δικαίωμα στην εργασία, στο μέλλον.

Τι ωραίο πράγμα να νικιέται ο φασισμός, και την ίδια ώρα να σου επιβάλλεται φίμωτρο, πρόστιμο και διώξεις γιατί διαφωνείς, να χαρακτηρίζεσαι ακραίος και επικίνδυνος για τον συνάνθρωπο, ψεκασμένος συνωμοσιολόγος, ως και διακινητής ναρκωτικών!!!

Τι ωραιο τελικά να νικιέται ο φασισμός, (κατά το δοκούν φυσικά)…. Αλλά το πιο ωραίο, θα ήταν κάποτε να νικηθεί και η βλακεία. Δεν νικήθηκε ο φασισμός, όσο κυκλοφορούνε ελεύθερα δολοφόνοι, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσον, με κάθε ευκαιρία, και σε κάθε περίπτωση….

Όλοι εσείς λοιπόν οι νεοφιλάνθρωποι κατά το δοκούν, οι νεοαντιφασίστες, οι νεοαλληλέγγυοι, οι εύκολα χειραγωγούμενοι, οι μονάδες από την μάζα, από την αγέλη, από τις λεγεώνες των ηλιθίων κατά των Ουμπέρτο Έκο, ας κάνετε, και ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια δεν είναι κακό!!! και δεν έχει σημασία αν θα είναι με μάσκα ή χωρίς, όπως βολεύει τον καθένα….

Η βλακεία μας, να είναι λίγο πιο μικρή απ’ το σύμπαν, γιατί πρέπει να χωράει κάπου.


αναγνωστης

 .ksipnistere.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .