Σάββατο, Οκτωβρίου 10

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!! ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΡΕ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΤΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ..ΡΑΓΙΑΔΕΣ !

Η δημοκρατία νίκησε! Oι αγώνες του τόξου δικαιώθηκαν! Σύσσωμα όλα τα αδερφά κόμματα του συνταγματικού τόξου ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ νίκησαν και μπορούν να συνεχίσουν να κυβερνάνε την Ελλάδα άφοβα, μη να τους πάρει την εξουσία η ΧΑ!!!

Ο Νεοφιλελεύθερος Διεθνισμός μέσω του εκπροσώπου του Κ. Μητσοτάκη εκφράζει την ικανοποίηση για το διασυρμό του πατριωτικού χώρου μέσω της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ που οι ίδιοι κατασκεύασαν για να μη τολμάει κανείς να πει ότι είναι πατριώτης όσο ξεπουλιόταν η Ελλάδα

στα μνημόνια Φυσικά τώρα , ενόψει ξεπουλήματος του Αιγαίου , ο πατριωτικός χώρος πάλι πρέπει να φιμωθεί και να διασυρθεί. Σε καμία περίπτωση όλοι εμείς που αγαπάμε τη πατρίδα και το έθνος δεν έχουμε σχέση με εγκληματίες αλλά σίγουρα δεν έχουμε σχέση και με τον πολέμιο της Εκκλησίας , των παρελάσεων και των εθνικών παραδόσεων κ. Μητσοτάκη Είναι κρίμα που κατάντησε η Ελλάδα σε αυτό το αισχρό σημείο. Αν δεν ξυπνήσουν οι πατριώτες στη ΝΔ (αν υπάρχουν) θα καταστραφούμε .

Είναι αστείο Να περιμένεις από ένα διεφθαρμένο πολιτικό ανθελληνικό σύστημα να θέλει το συμφέρον της χώρας κ του έθνους της.... αυτοί που φέρνουν Ταλιμπάν και τζιχαντιστές έξω από την πόρτα μας, και γέμισαν τις πολυκατοικίες με μουσουλμάνους στρατό του Ερντογάν....


.ksipnistere.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .