Αυτή είναι η πραγματικότητα! Το ερώτημα είναι μέχρι πότε θα συμβιβαζόμαστε με αυτήν ...

 Αυτή την εικόνα αντίκρισαν χθες το πρωί οι καθηγητές του 8ου Λυκείου Ιωαννίνων, εισερχόμενοι στο σχολείο μετά τη λήξη της κατάληψης: Εκτός από τις εξωτερικές πύλες οι οποίες είχαν διαρρηχθεί, διαπιστώθηκαν σπασμένες πόρτες αιθουσών, οι οποίες μάλιστα είχαν παραδοθεί στην πυρά (!), σπασμένα τζάμια και καταστροφές στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Και, έτσι, κάπως κλείνει στα Ιωάννινα και στην υπόλοιπη Ελλάδα ο εφετινός κύκλος καταλήψεων.

Έχει κανείς ακόμη την αυταπάτη πως όλο αυτό το πλιάτσικο και όργιο καταστροφής έλαβε χώρα γιατί "τα παιδιά έχουν σοβαρά αιτήματα" ή γιατί "βράζει το αίμα της νεολαίας"; 

Θυμηθείτε και τι άλλες σαχλαμάρες ακούσαμε όλο αυτό το διάστημα από τους Ζαίους, τους ΚΚΕδες και όλους τους κατ' επάγγελμα απολογητές των κάθε λογής καταληψιών και μπαχαλάκηδων ...

Προφανώς, οι καταλήψεις δεν έγιναν και - όσες απέμειναν - δεν γίνονται για σοβαρούς λόγους.

Γίνονται από τα απελέκητα κούτσουρα, που θέλουν να χαραμισθεί κανένας μήνας μαθημάτων, από όσους είναι οικογενειακά ενταγμένοι στο ΚΚΕ και τους συντονίζει κάθε χρόνο ο Περισσός σαν παραθρησκευτική οργάνωση και από όσους έχουν ήδη παραστρατίσει τόσο, ώστε να έχουν επαφές με περίεργους εξωσχολικούς κύκλους, οι οποίοι τους εργαλειοποιούν και εισβάλλουν εντός των σχολικών κτηρίων, για να κάνουν χρήση ναρκωτικών, πλιάτσικο, να βάζουν φωτιές, να καταστρέφουν, να γράφουν χαζομάρες στους τοίχους κοκ.

Ας αντικρίσουμε επιτέλους κατάματα την πραγματικότητα και ας πάψουμε να χαϊδεύουμε τα αυτιά των ανήλικων καταληψιών και των κηδεμόνων τους.

Ο ένας μήνας κατάληψης που ζήσαμε εξυπηρέτησε μόνο συγκεκριμένες σκοπιμότητες κομμάτων και εξωσχολικών συμμοριών, καθώς και όσους μαθητές θέλανε να χάσουν μαθήματα και να χαζολογήσουν.

Αυτή είναι η πραγματικότητα!

Το ερώτημα είναι μέχρι πότε θα συμβιβαζόμαστε με αυτήν ...

αναγνωστης

 ksipnistere.com

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα