Τρίτη, Οκτωβρίου 20

Επιτακτική ανάγκη η άμεση σωτηρία της Πατρίδος



Εδώ πρέπει να πούμε αυτά που δεν μπορεί να πει το πολιτικό κατεστημένο. Το πρόβλημα δεν είναι τα αντιλαϊκά μέτρα και τα χαράτσια που μας επιβάλει η Τρόϊκα. Με αυτά τα μέτρα, καθώς και με την ολόπλευρη αλλοτρίωση που καλλιέργησε στο λαό μας τις τελευταίες δεκαετίες, το μόνο που ενδιαφέρει τη Νέα Τάξη πραγμάτων είναι να μας εξαθλιώσει έτσι ώστε να μην αντιδράσουμε όταν θα επιδιώξει τους δύο κύριους στόχους της: 1. Να αγοράσει πάμφθηνα τον τεράστιο πλούτο της Ελλάδος, στο έδαφος και στο υπέδαφος. Υπολογίζεται από αξιόπιστες έρευνες ότι ανέρχεται σε πολλά τρισεκ. Ευρώ.1 2. Να εξαφανίσει τον ελληνισμό ως πολιτισμό διότι εμποδίζει τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης και του Οικουμενισμού (Πανθρησκεία).

Συνοπτικά: Ο τρόπος που ολοκληρώθηκε η αλλοτρίωση του Έλληνα

1. Πνευματική Αλλοτρίωση

α) Αφελληνισμός της παιδείας και ιδίως των Παν/μίων που εκθρέφουν «αγράμματους» με αντιλήψεις εναντίον του Έθνους, εναντίον της Παράδοσης, εναντίον της Οικογένειας. Υπονόμευση της ελληνικής γλώσσας και των κλασσικών και πατερικών κειμένων.

β) Αφελληνισμός των ΜΜΕ και πολλών ΜΚΟ που υπηρετούν την καλλιέργεια ξένων ηθών και εθίμων και τον εθισμό σε ανώμαλες συμπεριφορές και στην εγκληματικότητα. γ) Ιδεολογική προώθηση της πολυπολιτισμικότητας με όχημα τη δυτικοποίηση της χώρας μας, εν συνεχεία τη μουσουλμανοποίησή της και προοπτικά τον οικουμενισμό.

2. Βιολογική Αλλοτρίωση

α) Υπερ-συγκέντρωση στις πόλεις με μεθοδευμένη υποβάθμιση της ενδοχώρας. Πολλοί έλληνες βρέθηκαν εξόριστοι, φυλακισμένοι σε τσιμεντένια κλουβιά, αποκομμένοι από την ελληνική φύση, σε συνθήκες που ευνοούν τις ψυχοσωματικές παθήσεις και τη διαφθορά.

β) Απουσία πολιτικής για διατροφή, πρόληψη και μαζικό αθλητισμό. Προώθηση ξένων προτύπων με fast food, λιπαρές τροφές και doping με επικίνδυνες ουσίες. γ) Συρρίκνωση του Ελληνικού Πληθυσμού με απουσία πολιτικής στα θέματα Υπογεννητικότητας, Εκτρώσεων και Οικογενειακού Προγραμματισμού. Βιώνουμε μία σύγχρονη γενοκτονία/μετάλλαξη. Προοπτικά πάμε για μία ανθρώπινη χωματερή μιγάδων.

3. Παραγωγική Αλλοτρίωση

α) Μη αξιοποίηση των Πλουτοπαραγωγικών Πηγών. Η Ελλάδα μεταλλάχθηκε σε αντιπαραγωγική χώρα με εχθρική συμπεριφορά κράτους, τραπεζών και εργατικών ενώσεων προς τους συνεταιρισμούς, βιοτεχνίες και βιομηχανίες. Τα παιδιά της φεύγουν σ’ άλλες χώρες.

β) Με διόγκωση του δημόσιου τομέα καλλιέργησαν τις διαπλοκές και υπέσκαψαν την ανάπτυξη θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, υπερασπίζοντας τους κρατικοδίαιτους. γ) Προώθηση του υπέρ-καταναλωτισμού με τραπεζικά δάνεια, παραοικονομία και τυχερά παιχνίδια. Εξυπηρέτηση διαπλεκόμενων συμφερόντων μέσω Χρηματιστηρίου.

4. Πολιτική Αλλοτρίωση

α) Κομματικοποίηση του Κράτους με έλλειψη εθνικής συνοχής και καλλιέργεια κλίματος διχασμού. Διαιωνίστηκε ένας εμφύλιος πόλεμος με λαϊκισμό και δημαγωγία. 2 β) Πολιτική υποχωρήσεων στα εξωτερικά θέματα Κυπριακού, Αιγαίου, Θράκης, Σκοπιανού και Αλβανικού. Άμεσος κίνδυνος εθνικών απωλειών και αυτονομήσεων. γ) Απαξίωση των Επαναπατρισθέντων Ελλήνων. Ελληνοποίηση λαθρομεταναστών. Ισχυροποίηση των μειονοτήτων. Εθνική αποξένωση των Ομογενών μας. Ζούμε τη νέα κάθοδο των μυρίων!!! (από λαθρομετανάστες), ενώ οι Έλληνες μεταναστεύουν ή αυτοκτονούν.

1 Ουράνιο, Χρυσό, Βωξίτη, Νικέλιο, Περλίτη Ρουμπίνια, Όσμιο, Χουντίτη και άλλα σπάνια (ρουτίλιο, λουτέσιο, λανθάνιο) για χρήση σε δορυφόρους και πυραύλους. Επίσης μεγάλα αποθέματα σε πηλό, ασβεστόλιθο, σχιστόλιθο, καολίνη, γύψο. Επί πλέον τα πλούσια κοιτάσματα σε Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο.

2 Ας μην ξεχνάμε ότι η δική μας γενιά της μεταπολίτευσης, στις δεκαετίες του ’70 και ’80, με τα λάθη και τις αδράνιές της, διαιώνισε τον εθνικό διχασμό και υπηρέτησε την πολύπλευρη αλλοτρίωση του λαού μας, εγχώρια και εισαγόμενη, εξυπηρετώντας τους σκοπούς της πολυπολιτισμικότητας και του οικουμενισμού. Γι’ αυτό όσα άξια τέκνα της αντιστάθηκαν σ’ αυτή την εξέλιξη οφείλουν τώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι έτοιμη να περάσει στην τελική φάση πραγματοποίησης των σχεδίων της εναντίον της πατρίδας μας. Οι μέθοδοι για την βίαιη διάλυση ενός κράτους έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία σε άλλες χώρες με οργανωμένες «λαϊκές» (δήθεν) εξεγέρσεις, εμφυλίους πολέμους και εξωτερικές επεμβάσεις. Ήδη έχει προωθηθεί κι’ εδώ η καλλιέργεια εθνοκτόνου έχθρας και μίσους. Ο πολιτικός λόγος είναι σε πλήρη παρακμή. Η έσχατη εξαθλίωση: «Έλληνες» πολιτικοί εναντίον Ελλήνων πολιτών. Ακόμη και η διοικούσα εκκλησία σιωπά. Με τον πιο ύπουλο τρόπο, (με μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος), παραβιάζεται το ανθρώπινο δικαίωμα των Ελλήνων να ζήσουν στη χώρα τους με τα ήθη, τα έθιμα και τον πολιτισμό που καλλιέργησαν όλα τα μεγάλα πνεύματα και σοφά τέκνα της από τους αρχαίους έλληνες φιλοσόφους μέχρι και τους Πατέρες της εκκλησίας.

Η αντίσταση του λαού μας, όποτε στηρίχθηκε στην εθνική ενότητα και τον άδολο πατριωτισμό, επέτυχε απρόβλεπτες επιτυχίες. Σήμερα όμως δεν υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις. Λόγω της πολύπλευρης αλλοτρίωσης μία λαϊκή αναγέννηση απαιτεί μεγάλο βάθος χρόνου και η θεραπεία των «ασθενειών» του λαού θα καθυστερήσει πολύ.

Η σημερινή όμως ραγδαία επιδείνωση των εθνικών θεμάτων επιτάσσει ως προτεραιότητα την άμεση σωτηρία της Πατρίδος. Συνεπώς, επειδή οι λαϊκές δυνάμεις ευρίσκονται σε πλήρη αδυναμία να δράσουν άμεσα3 γι’ αυτό την ευθύνη οφείλουν να αναλάβουν προσωπικότητες εγνωσμένης αξίας και κύρους, αξιόμαχοι σε επιστημονική και κοινωνική προσφορά.

Η έκκλησή μας προς αυτές τις προσωπικότητες: ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Εσείς που είσθε έξω από το πολιτικό κατεστημένο και τις διαπλοκές Εσείς που έχετε ψυχικό σθένος και είσθε γνήσια τέκνα της Πατρίδος Εσείς που είσθε άξιοι και ικανοί για να αναγεννήσετε την Ελλάδα Εσείς αδέλφια γκρεμίστε ότι σας εμποδίζει και ΕΝΩΘΕΙΤΕ

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ4

Υπερβείτε τα αδιέξοδα του σάπιου πολιτικού κατεστημένου

ΣΗΚΩΣΤΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και αναζητήστε συμμάχους, με βάση μία πολυδιάστατη πολιτική ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

«Όμορφη χώρα, πανάρχαια Όμορφα καίγεται και σβήνει»

Η μετριότητά μου

Ανδρέας Γαλάνης

Δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα: “Τράπεζα Ιδεών” στις 11 Απρ. 2015

https://www.tideon.org/index.php/2012-02-03-08-47-53/2012-05-19-14-30-38/6119-2015-04-08-21-43-15

3 Στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης και του οικουμενισμού, εφαρμόστηκαν σύγχρονοι μέθοδοι αλλοτρίωσης και χειραγώγησης των μαζών που δεν υπήρχαν σε παλαιότερες μορφές εξάρτησης και δουλείας όπως π.χ. την εποχή της αποικιοκρατίας.

4 Αυτή την ώρα που η Πατρίδα χάνεται δεν χρειάζονται βαθυστόχαστες αναλύσεις και κυβερνητικά προγρ/τα, παρά μόνο συστράτευση για Εθνική Αναγέννηση. Οι εμφύλιες διαμάχες υπηρετούν τους εχθρούς μας. Η Ελλάς παραμένει ακέφαλη. Ο εχθρός είναι προ των πυλών. Ο λαός αναζητά τα άξια τέκνα του για να τον αναστήσουν.