ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ 12 Ν.Μ! Η ΝΤΟΡΑ ΔΙΕΤΑΞΕ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙ – ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

ntora_kyriakos

Πιστό στον πατριάρχη Κωνσταντίνο Μητσοτάκη παραμένει όλη η φαμίλια και πάμε ξεκάθαρα για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους πειρατές Τούρκους. Η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της σε εφημερίδα, τονίζει πως «η ελληνική κυριαρχία είναι 6 μίλια και η δυνητική ελληνική κυριαρχία είναι τα 12 μίλια. Αυτό είναι ένα μονομερές δικαίωμα, το οποίο η χώρα μας θα το ασκήσει όταν και όποτε αποφασίσει. Είναι καθαρά δική μας απόφαση και σίγουρα θα ήταν λάθος να το ασκήσουμε υπό πίεση και ως σπασμωδική κίνηση».

Δηλαδή αν δεν το κάνεις τώρα, πότε θα το κάνεις; Προφανώς ποτέ!

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι «η ελληνική κυβέρνηση και οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αποδείξει το δύσκολο καλοκαίρι που περάσαμε ότι υπερασπίζονται αποτελεσματικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Η κ. Μπακογιάννη επισημαίνει ότι η Τουρκία αποτελεί τον διαλυτικό παράγοντα της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, προσπαθεί να ελέγξει την περιοχή και έχει μετατραπεί σε περιφερειακό ταραξία.

Μάλιστα, συνεχίζοντας το δούλεμα στον ελληνικό λαό, η πρώην υπουργός τόνισε ότι «η Ευρώπη έκανε το πρώτο βήμα στέλνοντας τελεσίγραφο στην Τουρκία, κάτι που λίγους μήνες πριν, δύσκολα θα το πίστευε κανείς. Από τότε ο Ερντογάν κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει και τους πιο δύσπιστους για την ανάγκη μίας σοβαρής και αποτελεσματικής αντίδρασης της Ευρώπης, δηλαδή την επιβολή κυρώσεων». Τέτοια τρομάρα ο Ερντογάν από το ευρωπαικό τελεσίγραφο δεν έχουμε ξαναδεί στα μάτια μας κ. Μπακογιάννη.

 https://www.makeleio.gr