Παρασκευή, Οκτωβρίου 2

Η ΕΛΒΟ στους ... Ισραηλινούς...

ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ... ΟΣΟ ΕΝΑ ΤΑΝΚΣ...

Τελικός αποδέκτης της ΕΛΒΟ τελικά η ισραηλινή κοινοπραξία Naska Industries – SK Group Ltd, Plasan Sasa Ltd η οποία αναδείχθηκε το πρωί της Παρασκευής πλειοδότρια στον δημόσιο διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τα όσα έχει παρουσιάσει η κοινοπραξία ισραηλινών συμφερόντων θα επενδυθούν στην ΕΛΒΟ περί τα 29 εκατομμύρια ευρώ και θα υπάρξουν 600 νέες θέσεις εργασίας.

Η εξαγορά της ΕΛΒΟ θα γίνει μέσω σύστασης νέας Ανωνύμου Εταιρείας η οποία θα αγοράσει την ΕΛΒΟ έναντι … 3 εκατομμυρίων ευρώ!!!!!!!!

Όπως υποστήριξε ο Υπουργός Οικονομικών το ελληνικό δημόσιο θα εισπράξει από την ΕΛΒΟ περί τα 25 εκατ. ευρώ από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

Ενδιαφέρον είχε εκδηλωθεί και από εταιρείες Γερμανικών συμφερόντων που δεν κατέθεσαν προσφορά προς εξαγορά αλλά απευθύνθηκαν στο Μαξίμου στέλνοντας ένα επενδυτικό πλάνο.

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ : Για 3 εκατ. €  βρέ ξεφτύλες ξεπουλήσατε το Διαμάντι μας;;; Δηλ. όσο αγοράζουμε ένα τάνκς;;;

Πως γίνεται να γονάτισαν αυτά τα χρόνια του ψευτορωμαίικου, όλες οι Ελληνικότατες Βιομηχανίες;;;

Αναρωτηθήκαμε ποτέ;;;

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ;;;

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!

 shmantikanea.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .