Πέμπτη, Οκτωβρίου 8

Τυχαίο που έγινε η δίκη τώρα που είναι στη βουλή το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια ;

 1. Βέβαια καμία είδηση γι αυτό που αφορά πραγματικά τον Έλληνα που θα ισλαμοποιηθεί. Βέβαια τους βολεμένους που θα τα οικονομήσουν από τα ακίνητα που θα πωληθούν κοψοχρονιά στα Πατήσια και στον Αγ. Παντελεήμονα τους βολεύει μια χαρά. Και αυτούς που τρέχουν πίσω από μια κόκκινη σημαία που τους τάζουν διάφορα και τους χρησιμοποιούν και νομίζουν ότι αγωνίζονται για τη δημοκρατία, ενώ έχουν γίνει πιόνια εξυπηρέτησης αλλότριων σκοπών… τι να πεις. 

2. Ναι είχαν ξεφύγει οι χρυσαυγίτες αφού είναι ανεγκέφαλοι. Έκανε τη βλακεία να φάει και το παλικάρι ο χαζός ο ρουπακιάς. Αλλά είναι ο μόνος που χάθηκε άδικα? Γιατί αυτές οι διαδηλώσεις και όχι πχ για τη Μυρτώ που την άφησε ο Πακιστανός στην αναπηρική καρέκλα για πάντα? Εκεί είναι άλλη μάνα δεν είναι του κόμματος!

 3. Ο πρωθυπουργός γιατί βγήκε να σχολιάσει την ανεξάρτητη δικαιοσύνη? Τον βόλευε να τους εξαφανίσει να πάρει και τους ακροδεξιούς ψήφους? Σε άλλες περιπτώσεις θα βγει να κάνει δηλώσεις ή θα επικαλείται το ανεξάρτητο της δικαιοσύνης? 

4. Έχουν σκεφτεί γιατί έπαιρνε ψήφους η χρυσή αυγή? Όποιος πάρει μια σοβαρή στάση απέναντι στο λαθρομεταναστευτικό θα είναι κυβέρνηση για πολλά χρόνια. Αλλά πως να συμβεί όταν τα συμφέροντα είναι μεγάλα. Εκ των έσω θα μας φάει ο Ερντογάν, αλλά είπαμε για κάποιους δεν υπάρχουν καν σύνορα οπότε δεν υπάρχει και πρόβλημα…..

 5. Δεν θα σταθώ για το ότι δεν ήταν εγκληματική οργάνωση , αλλά όπως φάνηκε ήταν ο μόνος τρόπος για να τους καταδικάσουν. Και οι νομικοί το ξέρουν καλά ότι αν σου το προσάψουν αυτό στο κατηγορητήριο δεν ξεφεύγεις. 

6. Και πρέπει να πληρώνουμε τα σπάσμενα οι φορολογούμενοι κάθε φορά που έχουμε μια αριστερή διαδήλωση 

7. Τελικά αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Τρώμε ότι μας δίνουν τα κανάλια και οι πολιτικοί….


αναγνωστης

 .ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .