Περίσσεψε η ....εξυπνάδα εκεί στη Νέα Δημοκρατία, ο ένας θαυμάζει σπασμένες καρέκλες, η άλλη λέει να αγιοποιηθεί ο Φύσσας

Ω, ΤΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ....

Η ξεφτίλα και η ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Η παρακμή όχι μόνο της τέχνης, αλλά πάνω απ' όλα η προσωπική παρακμή.

ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ. ΜΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ!!! ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ!!!

Είναι απίστευτη η τόση μεγάλη Μ@ λα κια προοδευτικής παρακμής. Και ο Κούλης από κοντά. Πήγε να θαυμάσει μια σπασμένη καρέκλα και να συγχαρεί τον δημιουργό της.

Είναι απίστευτη η βλακεία και η αριστερή ηλίθια προοδευτικότητα τους. Στην δεύτερη φωτογραφία σας παρουσιάζουμε τον Ταμτάκο που έφτιαχνε την καρέκλα, και στην πρώτη τον Ταμτάκο που πήγε να την δει και να απολαύσει το έργο τέχνης.

Ο ένας θαυμάζει σπασμένες καρέκλες, η άλλη λέει να αγιοποιηθεί ο Φύσσας, ο Γιάνης με το ένα Ν είπε να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας η μητέρα του Φύσσα, ο άλλος είχε προτείνει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ένας λαθρομετανάστης, τι είναι αυτά που ζούμε Θεέ μου!!!

Τα ληγμένα του Μαδούρο έχουν κάνει καλή δουλειά σε όλους.

Αλλά για να τους ψηφίζουν ακόμη φαίνεται πως τα μοιράζουν δωρεάν και στους ψηφοφόρους τους. Εμείς οι υπόλοιποι ζητάμε ακρόαση Θεού για αλλαγή πλανήτη.

 Χρήστος Λυμπεριάδης

 

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα