Τρίτη, Οκτωβρίου 20

Κυριάκο θέλαμε… Κυριάκο λάβαμε!!!

 Το θράσος, και η αναίδεια ποτέ δεν έλειψαν από όσους κατέχουν θέση εξουσίας. Σήμερα, μάλιστα με την κυβέρνηση των ανίκανων αρίστων με πνευματικό επίπεδο νηπιαγωγείου, η προκλητικότητά τους έχει απογειωθεί… 

Έτσι, κατατέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση, ο νέος πτωχευτικός κώδικας που δεν θα χάνεις μόνο το σπίτι σου με την εγγύηση της κυβέρνησης, αλλά αν σε απολύσει ο εργοδότης σου, δεν θα είναι υποχρεωμένος να σου καταβάλει την αποζημίωση σου (άρθρο 109 του νέου Πτωχευτικού Κώδικα)

που σύμφωνα με τον ν. 2112/1920 και αργότερα με τον ν. 3198/1955, η απόλυση εργαζομένου ήταν άκυρη, χωρίς ταυτόχρονη καταβολή αποζημίωσης.

Γι’ αυτό, ποιος ο λόγος να πτωχεύσει ο πολίτης που είναι ήδη πτωχός και να εκχωρήσει «οικιοθελώς» στο δημόσιο το σπιτάκι του; Για ποια επάνοδο στην κοινωνική και οικονομική ζωή κάνουν λόγο όταν τη χώρα την πτώχευσαν οι τράπεζες και συνεχίζουν να τις υποστηρίζουν σε βάρος του Ελληνικού λαού;

Μετά από δέκα μνημονικά χρόνια από τι άλλο να φοβηθεί ο Έλληνας; Άλλοι… θα πρέπει να φοβούνται!!! Γι αυτό, ας μπουν στα έξοδα λοιπόν οι τράπεζες να έρθουν να τα πάρουν.

 Κυριάκο θέλαμε… Κυριάκο λάβαμε!!!

Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος