Τετάρτη, Οκτωβρίου 14

«Είναι καταπληκτικός αυτός ο μικρός Ελληνικός λαός που εργάζεται και πετυχαίνει παντού, ΕΚΤΟΣ από την πατρίδα του»....

Γιατί αυτός ο τόπος δεν προοδεύει ποτέ, που μόνο με γραφειοκρατία είναι επιφορτισμένος, μιζέρια, φόρους και ανοργανωσιά;;;

Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

Συγγραφέας - Λονδίνο

«Είναι καταπληκτικός αυτός ο μικρός ελληνικός λαός που εργάζεται και πετυχαίνει παντού, εκτός από την πατρίδα του».

Edmond About, 1828-1885. Γάλλος συγγραφέας.

Είμαστε ένας περήφανος λαός που δεν τον κυβερνούν Έλληνες εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Πρέπει να σπάσουμε και να πετάξουμε όλους αυτούς τους σάπιους κρίκους για να γίνει ξανά σκληρή η αλυσίδα μας.

Ήμουν νιός και γέρασα μέχρι που ανεφώνησα όταν έθαψα τους γονείς μου, και έριξα μαύρη την πέτρα πίσω μου, «Θα γυρίσω όταν αποκατασταθεί το Πολίτευμα και ελευθερωθεί η Πατρίς».

– Συντάσσομαι με όλο το κείμενό σου μια επισήμανση στον επίλογο που με ξένισε.

Θα επιστρέψεις όταν αποκατασταθεί το πολίτευμα.

Μου έκανε εντύπωση.

Δεν υφίσταται δημοκρατία στην Ελλάδα και γενικότερα μία κυβέρνηση από την εποχή του Καποδίστρια που εργάζεται για το καλό των Ελλήνων.

Την εποχή δε του Ιω. Καποδίστρια ούτε καταλάβαιναν τα ζαβά πώς διοικούνται δίκαια.

Όπως ακριβώς σήμερα που δεν διοικούνται και υπάρχουν ακόμη ...Έλληνες στην «συνείδηση» που πιστεύουν ότι διοικούν με την ψήφο τους, αφού εκλέγουν παρανόμως κυβερνήσεις που δεν εφαρμόζουν το Σύνταγμα.

– Με τη λογική αυτή όμως θα έπρεπε όλοι να εγκαταλείψουμε την πατρίδα.

Κατανοώ πως μάλλον οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες σε κρατούν μακριά από την Ελλάδα.

Επειδή όμως μάχιμα ενημερώνεις ό,τι μας ταλανίζει, με παραξενεύει ίσως και προκαλεί το ότι από μακριά σας αφυπνίζω, κάντε εσείς ό,τι πρέπει.

Αλήθεια στη χώρα που βρίσκεσαι το πολίτευμα είναι δημοκρατικό, δίνει ελευθερία έκφρασης, οι πολίτες ζουν με ευνομία και ισοπολιτεία;;;;;

Από περιέργεια ρωτώ.

– Αυτοί που την εγκατέλειψαν κάποτε ήταν οι προδότες που επέστρεψαν για να την παραδώσουν και με την βούλα στο Κατεστημένο (παγκοσμιοποίηση), που θεωρείται σήμερα ΕΕ ή το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ, που κι ο Τραμπ δεν μπορεί να φέρει βόλτα.

Εμείς βγήκαμε για να περισώσουμε την υπερηφάνεια και να μην αυτοκτονήσουμε για να θρέψουμε αξιοπρεπώς τις οικογένειές μας και να γίνουν τα παιδιά μας ότι θέλουν, κι όχι να ξενιτευτούν αργότερα.

Αυτοί που μείνανε πίσω σκύβουν το κεφάλι και αποδέχονται την Κατοχή.

Αυτοί που αντιστέκονται..., δεν είδα ακόμη κανέναν.

Εκτός από τους πληρωμένους δολοφόνους, στρατολογημένους «μπαχαλάκηδες» κατά των αυθόρμητων διαμαρτυριών των ανένταχτων πολιτών και δημοσιογράφων που ενοχλούν με την πένα τους, όσο και τους επαγγελματίες «τρομοκράτες» αντιεξουσιαστές κατά της λαϊκής εξουσίας, αφού έπαψε πλέον να αντιπροσωπείται από το ξεπουλημένο κράτος των ελληνόφωνων υπηρετών του Συστήματος του κομματικού κατεστημένου!

Ακόμη και εκπρόσωποι (ή πράκτορες) του ..ΚΚΕ λένε να υποχωρήσουμε στον κατακτητή Τούρκο, για να μην μιλήσω για την άλλοτε καπελωμένη από τους ξένους πράκτορες «αντίσταση» ή παράδοση της χώρας μας που σήμερα όλως τυχαίως γίνεται «ειρηνικά», προγραμματισμένα κι ατιμώρητα.

Αυτό το πολιτικό προϊόν που επιβιώνει μόνον στο Ελλάντα, αφού «το εργοστάσιο παραγωγής του έχει κλείσει», και πόσο λάθος κάνουν όντως αυτοί που το αναφέρουν, αφού δεν γνωρίζουν πώς αυτό αντιπροσωπεύει το Βαθύ Κράτος του Συστήματος, που βασανίζει ψυχές και ζωές και διοικεί δια της απουσίας του όλη την Ανθρωπότητα –δηλαδή ο εφευρέτης του που πιστά υπηρετούν όπως κι οι θρησκείες.

– Παρ’ ότι θα συμφωνήσω για το ποιοι εγκατέλειψαν την πατρίδα σε χαλεπούς καιρούς, αφήνοντας άλλους να παλέψουν γι’ αυτή κι επιστρέφοντας ανέλαβαν θέσεις κι αξιώματα στηριζόμενοι από το σάπιο διεθνές πολιτικό σύστημα.

Αυτοί εργάστηκαν σα σεξεργάτριες να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους.

Δεν περίμενα όμως αυτήν την απαξιωτική απάντηση, Νίκο, για όσους παρέμειναν πίσω.

Ακόμη κι αν δεν αντιδρούν, αυτοί τραβούν τα ζόρια και μόνο αυτοί μπορούν να κουνούν το δάχτυλο για τα κακώς καμωμένα αφού έχουν την ευθύνη των πράξεών τους.

Αυτοί ή θα βγουν μπροστά ή θα αφανιστούν.

Με λίγα λόγια οι ηλίθιοι αφού έμειναν πίσω είναι υποχρεωμένοι να σώσουν την πατρίδα.

Αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι χρέος του κάθε Έλληνα και Ελληνίδας να αγωνιστεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες για την τιμή της χώρας, τη διάσωση της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς, για την ελευθερία που μας παρέδωσαν με ποταμούς αίματος οι πρόγονοί μας.

– Σύντομα θα τους πληρώνουν για να φύγουν, όπως πληρώνουν αυτούς που έρχονται στην Ελλάδα.

Αποδεχόμενος/η την νοοτροπία του τσιφλικά της αντιπαροχής δίχως περαιτέρω ανάπτυξη.

Όχι, ηλίθιος δεν θα γίνω, για να αποδεχτώ την Δημιοκρατία που με σκοτώνει καθημερινά και να εναποθέσω την υπομονή στην ανέλπιστη ελπίδα.

Την ντόπια στατική μη εξαγώγιμη οικονομία, όπως επί Τουρκοκρατίας, που βιώσαμε από μικρά παιδιά στο πετσί μας, εμείς οι 50ρηδες και σήμερα αληθινοί Μετανάστες στα Ξένα.

Και που αναρωτιόμασταν ως νέοι, γιατί αυτός ο τόπος δεν προοδεύει ποτέ που μόνο με γραφειοκρατία είναι επιφορτισμένος, μιζέρια, φόρους και ανοργανωσιά.

Για να παραμένει η Θράκη ανεκμετάλλευτη, όπως κι η Ήπειρος, η Κρήτη δίχως υποδομές και οργάνωση, και η Θεσσαλία πλέον χέρσα, αφού τα χρήματά μας προς «ανάπτυξη» γίνηκαν βίλλες από τις προμήθειες προς τους υπαλλήλους των δημόσιων υπηρεσιών και Τραπεζών για να μπαίνουν οι υπογραφές εκεί που δεν έπρεπε.

Και όσοι αυτοκινητόδρομοι έγιναν κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι πρόσφατα, και σε βάρος της τσέπης σου ήταν, για να περάσουν τους αγωγούς και τα προϊόντα τους οι Αποικιοκράτες μετά την διάλυση της χώρας σου.

Και αν αυτό δεν το κατάλαβες, αφού είσαι έτοιμος να «πολεμήσεις» έναν (αόρατο) πόλεμο που είναι ήδη γνωστό το (σικέ) αποτέλεσμά του, εσύ πληρώνεις τις «αναπηρικές συντάξεις» όχι μόνο των κακών Ελλήνων που το έπαιξαν τυφλοί λόγω της υπογραφής του «καλού» κομματικού γιατρού, αλλά και των ελληνοποιημένων Σκοπιανών, Αλβανών και Βουλγάρων κ.α., όπως πληρώνεις σήμερα από την τσέπη σου τα συσσίτια των … «πονεμένων» όλης της υφηλίου επιβατών του Δούρειου Ίππου που σου έχουν ήδη αρπάξει την Πατρίδα.

Άϊντε και Καλόν Ύπνο που νομίζεις ότι μπορείς να αλλάξεις το μέλλον σου με την δική σου... ψήφο!

Ο Γ' Μεγάλος Πόλεμος βρίσκεται σχεδόν στο τέλος του.

Ο «πόλεμος της μάσκας» θα ονομάζεται στο απώτατο απροσδιόριστο μέλλον δίχως (το) μέλλον του (νέου συνθετικού και εξ αποστάσεως ακοινώνητου μη συμμετέχοντος στα κοινά) ανθρώπου.

Και ενώ το σχέδιο του Θεού φτάνει στο αίσιο τέλος του δίχως μάσκας τέλος, ή τελώνειον, οι κλέφτες δίχως την μάσκα, αντί να παραδώσουν ολίγη αξιοπρέπεια και φιλότιμο στον αποδεκατισμένο Έλληνα πολίτη που δήθεν ενδιαφέρονται για την υγεία του δίχως Σύστημα Υγείας, αφού του ξεπούλησαν πρτα την Πατρίδα σε τιμή ευκαιρίας.

Του παίρνουν ξανά το σπίτι, αφού το πλήρωσε στην τράπεζα εις το διπλάσιον και ήμισυ έως τα σήμερα, για να του το παραδώσουν εκεί που χρεώθηκε με ενέχυρο και δόθηκε όλ’ η Ελλάδα –βλ. Μόρια και τα υπόλοιπα 4 νησιά μαζί με το Καστελλόριζο.

Φάε την «απαξίωση» και αποδέξου τώρα την Ήττα σου.

Ξυπνάτε, ωρέ Έλλην(ιδ)ες, γιατί από την πολλή πρόοδο που σας πουλ(ησ)άνε, θα σας αγοράσουν και το συσσίτιο που «φάγαμε όλοι μαζί» δίχως να το απολαύσετε, για να σας το προσφέρουν ως σπονδή στον Σατανά τους.

Τί...;

Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν γνώριζαν τον Σατανά;

Αφού γνώριζαν τον Θεό τον Αληθινό, που τους Τον κάλυψαν με το 12θεο, πώς ήταν δυνατόν ο Μέγιστος των Ανδρών ή Αλέξανδρος που δεν τολμούν να σου διδάξουν, να κάνει την εκστρατεία για να τους χαντακώσει τον Αντίχριστο στα Τάρταρα, που ανέφερε και ο Σωκράτης για να τον σκοτώσουν με την «δικαιοσύνη» τους!

Μάθε κι ολίγην Ιστορία πριν πεθάνεις, μήπως και την κάνεις για τον (αληθινό) Παράδεισο και γίνεις ολότελα Άνθρωπος, γιατί με το να λες «υγιαίνετε» παρατείνεται η αγωνία του θανάτου (σου) πριν τον (αληθινό) Θάνατο.

ΠΗΓΗ ΦΒ

 https://shmantikanea.blogspot.com/2020/09/blog-post_710.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .