Παρασκευή, Οκτωβρίου 23

Kλειδώνει τη Χώρα αντι για εξύψωση και απάντηση στη Τουρκία..Παρανοϊκός Πρωθυπουργός!!!Kλειδώνει τη Χώρα αντι για εξύψωση και απάντηση στη Τουρκία..Παρανοϊκός Πρωθυπουργός!!!

> 

Για αλλη μια φορά η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ του Σόρος Bill Gates και Μερκελ βγήκε στην οθόνη ως ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ ΚΗΔΕΙΩΝ να πει στον Eλληνικό Λαό οτι θα κλείνουν Περιοχές της Χώρας με ψευδείς αριθμούς Κρουσμάτων μέσα απο την ΑΠΑΤΗ των ΤΕΣΤ που βγάζουν θετικούς Υγιείς ανθρώπους που έχουν αντισώματα αλλα και με διαγνωστικά που δίνουν θετικά κρούσματα ολους τους ιούς των Κορωνοιών!!!

Συνεχίζει να εκτελεί εντολές Παρανοικών και Ψυχασθενών της Παγκοσμιοποίησης και εμφανίστηκε στη Τηλεόραση με διάγγελμα του τυπου ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ και να ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

.ΦΟΡΕΣΤΕ ΜΑΣΚΕΣ και μεσα και σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ….ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!! ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ!!!

Κλείνει τη Χώρα τις επιχειρήσεις την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ για ενα ιό που στατιστικά ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ….

Ενας πρωθυπουργός που δεν εμψυχώνει τους πολίτες και δεν θέτει σε συναγερμό τη Χώρα απέναντι στο πρόβλημα με την προκλητικότητα της Τουρκίας αλλα ασχολείται με Μάσκες και προτείνει να κλειστούμε μέσα είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον Τόπο…

Η εμφάνιση του ήταν πλήρως απογοητευτική και έσπειρε για άλλη μια φορα το Τρόμο και τον Φόβο.Οπου του περνάει βέβαια….Γιατί ακόμη και παιδιά και μαθητές μικρής ηλικίας έχουν καταλάβει τον ρόλο τους…Το ρόλο του ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ πρωθυπουργού που με δόλο ΔΙΑΛΥΕΙ την Χώρα Φυλακίζοντας τους πολίτες και σταματώντας τους την εργασία και ολες τις Δημοκρατικές Ελευθερίες φέρνοντας Χουντικές μεθόδους και χρησιμοποιώντας την αστυνομία ως Νταβατζήδες για να εφαρμόσει τις ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ εντολές που εκτελεί σε βάρος της Χώρας..

Εμφανώς Δοσίλογος και Ανθέλληνας μας πηγαίνει ολοταχώς σε ΗΤΤΕΣ με την Τουρκία και Πόλεμο ακόμη και  με τους Ισλαμοφασίστες που έσπειρε σε ολη την Χώρα. Επίσης μας φέρνει σε  Διχασμό με τους τρομοκρατημένους από τον φόβο και τον τρόμο που βγαίνει και από τα στρατευμένα και πληρωμένα Μέσα εξαπάτησης..τα οποία συμμετέχουν στον δοσιλογισμό της Κυβέρνησης ..Τα ρεπορτάζ τους απο τα Νοσοκομεία ψευδή για νεκρούς που πεθαίνουν απο άλλες αιτίες και τους παρουσιάζουν ως νεκρούς απο covid 19…

Εθνικά τελειώνει τη Χώρα και ασχολείτε με το πως θα μας ΧΩΣΕΙ στα ΥΠΟΓΕΙΑ και τις ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ υπο τον φόβο ενος ανύπαρκτου στατιστικά ιού για να ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ την ΧΩΡΑ και να την ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ….Χάνουμε το Μισό Αιγαίο δίνουν κομμάτια του Ιονίου …Η Τουρκία μας ταπεινώνει καθημερινά και το Ορούτς Ρέις κινείται μέσα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα..

Η Χώρα βρίσκεται κάτω απο την Μπότα της Γερμανίας και των Παρανοικών της Νέας Τάξης… Έριξε τους πολίτες στην Οικονομική Καταστροφή…Έριξε πάλι στην εξαθλίωση Χιλιάδες Ελληνες και στην Πείνα..Η θεραπεία που μας δίνουν γίνεται ποιο καταστροφική απο την ασθένεια!!! Δεν διαβάζουν ούτε τις επίσημες ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που αναφέρει να σταματήσουν τα περιοριστικά μέτρα γιατί κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στους πολίτες.

Ο Χαπακωμένος Πρωθυπουργός και ολοι οσοι τον ακολουθούν γίνονται  οι Νεκροθάφτες της Χώρας ..Ο φασισμός και οι σκοπιμότητα φαίνεται και στην φάτσα του στο διάγγελμα. Τα εχει χαμένα ειναι με εμφανή προβληματική  εγκεφαλική λειτουργία .Δεν στέκει καλά .Δεν αποφασίζει  σωστά..Ο Υπάλληλος της Μέρκελ-Σορος  οδηγεί το ΕΘΝΟΣ μας και το Λαό σε ΒΕΒΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ.. Καταστρέφει συστηματικά την  Οικονομία..Ενα πιόνι παρανοικών-Ψυχασθενών  τύπων…Το πρόβλημα τους είναι μόνο ο Κορονοιός και όχι η Τουρκία η λαθρομετανάστευση η ΠΕΙΝΑ που προκαλούν με το κλείσιμο των πολιτών στα σπίτια τους… Kλειδώνει τη Χώρα στην ΠΕΙΝΑ και την ΑΝΕΡΓΙΑ..Άθλιοι και υπεύθυνοι για ολα οσα συμβαίνουν και ερχονται ..

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

 https://amazonios.net/kleidonei-ti-chora-anti-gia-exypsosi-kai-apantisi-sti-toyrkia-paranoikos-prothypoyrgos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .