Πέμπτη, Οκτωβρίου 22

[Lifo]: Σαουδική Αραβία: Το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους υποστηρικτές του να επιτεθούν σε πολίτες της Δύσης

[Lifo]: Σαουδική Αραβία: Το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους υποστηρικτές του να επιτεθούν σε πολίτες της Δύσης
Εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους κάλεσε τους υποστηρικτές της εξτρεμιστικής οργάνωσης να στοχοθετήσουν πολίτες από τη Δύση

Εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους κάλεσε τους υποστηρικτές της εξτρεμιστικής οργάνωσης να στοχοθετήσουν πολίτες από τη Δύση, πετρελαιαγωγούς και υποδομές στη Σαουδική Αραβία.

«Οι στόχοι είναι άφθονοι…

Ξεκινήστε πλήττοντας και καταστρέφοντας αγωγούς πετρελαίου, εργοστάσια και εγκαταστάσεις που αποτελούν την πηγή (εισοδήματος) της τυραννικής κυβέρνησης» ανέφερε ο Άμπου Χάμζα αλ Κουράσι σε ηχογραφημένη ομιλία του που αναρτήθηκε στο δίκτυο της οργάνωσης στο Telegram.

Σύμφωνα με αυτόν τον εκπρόσωπο, η Σαουδική Αραβία στήριξε την εξομάλυνση των σχέσεων του αραβικού κόσμου με το Ισραήλ ανοίγοντας τον εναέριο χώρο της για πτήσεις από το Ισραήλ προς γειτονικές χώρες του Κόλπου.

Οι απειλές αυτές εκτοξεύονται εβδομάδες αφότου το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμφώνησαν να ομαλοποιήσουν τις σχέσεις τους με το Ισραήλ.

Το ΙΚ θεωρεί ότι με την ενέργειά τους αυτήν οι δύο χώρες πρόδωσαν το Ισλάμ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr

…– Πηγή: LIFO


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .