Κυριακή, Οκτωβρίου 18

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την αφαίρεση των εκπομπών της από το site του Alpha

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την αφαίρεση των εκπομπών της από το site του Alpha

Ο Νίκος Παρτώλης το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», αποκάλυψε πως εξαφανίστηκαν όλες οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, από το επίσημο site του Alpha.

Η παρουσιάστρια μπορεί πάντα να αποφεύγει να απαντήσει σε τέτοια θέματα, ωστόσο αυτή την φορά έκανε την εξαίρεση και απάντησε μέσω social media.

Σε πρόσφατη της ανάρτηση στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη στα σχόλια ρωτήθηκε για την απουσία των εκπομπών από το site του Alpha. Έτσι ,λοιπόν, η ίδια έδωσε μια απάντηση η οποία φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις της παρουσιάστριας και του καναλιού δεν είναι πολύ καλές.

«Δεν χρειάζεται απάντηση … όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών σε ροζ χρώμα στο πλαίσιο της εκστρατείας γνωστής εταιρείας καλλυντικών για τον καρκίνο του μαστού.

Όπως ήταν αναμενόμενο συνεργεία από όλα τα κανάλια, βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το γεγονός και να πάρουν δηλώσεις της.

Ωστόσο, ο Alpha δεν ήταν πουθενά, γεγονός που σχολιάστηκε από την παρουσιάστρια που ανέφερε: «Απουσιάζει ο Alpha; Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Ούτε με προβληματίζει, ούτε με στεναχωρεί. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω».govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .