Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έχασε το μωρό της λίγες μέρες πριν παντρευτεί

Η Όλγα Κιουρτσάκη έχει επιλέξει εδώ και χρόνια να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου που ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του συζύγου της Φώτη Λιόση και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και πλέον ασχολείται επαγγελματικά με το μακιγιάζ και την κομμωτική και όπως αποκάλυψε περιποιείται τις εμφανίσεις της μητέρας της.

Η Όλγα Κιουρτσάκη μίλησε για τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος όπου έπεφτε θύμα bullying λόγω της διασημότητας: «Μικρή είχα φάει πολύ bullying γιατί η μητέρα μου ήταν διάσημη. Ασχολιόντουσαν με την προσωπική ζωή της μητέρας μου μπροστά μου. Μου έλεγαν διάφορα άσχημα πράγματα. Δεν ήμουν παιδί που έμπλεκα σε καυγάδες, απλά πήγαινα σε μια γωνιά που καθόμουν. Υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα καθόλου να πάω στο σχολείο».

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μίλησε για τη σχέση με τον συζυγό της, πόσο θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί αλλά και τον πόνο που έζησαν όταν εκείνη απέβαλε λίγες ημέρες πριν τον γάμο:

«Με τον Φώτη είμαστε μαζί 13 χρόνια και 3 παντρεμένοι. Η σχέση μας είναι υπέροχη, με λίγα λόγια θα σου πω πώς είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον και αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Θέλουμε πολύ ένα παιδάκι κι όταν έρθει η ώρα με το καλό. Το 2017, 9 μέρες πριν το γάμο, ήμουν 2 μηνών και χάσαμε το μωράκι μας. Εγώ το είχα ήδη ανακοινώσει και δεν ήθελα να επισκιαστεί ο γάμος μας από αυτό το γεγονός. Δεν το είπαμε και στο γάμος μας όλοι μας ευχόντουσαν “με το καλό”. Μέχρι και την τελευταία βραδιά πριν το γάμο έκλαιγα γιατί είχαν περάσει 9 μέρες από την αποβολή».

 

-ΠΗΓΗ-

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα