Δευτέρα, Οκτωβρίου 12

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Tαυτοποιήθηκε ο βασικός ύποπτος - Όλα ήταν προσχεδιασμένα

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Tαυτοποιήθηκε ο βασικός ύποπτος - Όλα ήταν προσχεδιασμένα

Συμπληρώνεται το παζλ για το έγκλημα που συγκλονίζει το Λουτράκι, κατά το οποίο ο δράστης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μία 43χρονη μασέρ και τον φαρμακοποιό σύντροφό της. 

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη διπλή δολοφονία

Στην εκδοχή του «εγκλήματος πάθους» φαίνεται ότι κλίνουν οι Αρχές για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και η οποία είδε το φως της δημοσιότητας, όταν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου εντοπίστηκαν νεκροί σε μια «λίμνη» αίματος μια 43χρονη ουκρανικής καταγωγής κι ένας φαρμακοποιός. 

Δράστης φέρεται να είναι ο πρώην φίλος και σύντροφος της άτυχης γυναίκας. Πρόκειται για έναν Ουκρανό ηλικίας 45-50 ετών, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, σκότωσε το ζευγάρι και διέφυγε, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι λεπτομέρειες προκαλούν ανατριχίλα

Ο δράστης αιφνιδίασε τα θύματά του και μπήκε μέσα στο σπίτι στο οποίο ζούσαν στο Φλάμπουρο. Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τόσο τη μασέρ όσο και τον φαρμακοποιό, με τον οποίο η άτυχη γυναίκα συζούσε το τελευταίο διάστημα. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο αιματοβαμμένο σπίτι αντίκρισαν τις δύο σορούς στο πάτωμα. 

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο καταζητούμενος διέφυγε με το αυτοκίνητο της 43χρονης, στο οποίο λίγο πιο κάτω έβαλε φωτιά. Μάλιστα, βγαίνοντας από το σπίτι του διπλού φονικού, κλείδωσε με λουκέτο την πόρτα.

Όλα ήταν προσχεδιασμένα

Πηγή φωτογραφίας: Facebook
Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Η 43χρονη γυναίκα είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο Λουτράκι μετά το διαζύγιό της από γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου, με τον οποίο είχαν αποκτήσει μια κόρη, η οποία είναι περίπου 20 χρόνων. Είχε νοικιάσει ένα μικρό σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο, το οποίο φαίνεται ότι γνώριζε καλά ο δολοφόνος.

Τα ευρήματα οδηγούν στην εκτίμηση ότι ο Ουκρανός πρώην σύντροφος της γυναίκας, που φέρεται να μη ζει στο Λουτράκι, αποφάσισε να πιάσει επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι. Πήγε στην περιοχή Βηθλεέμ με το δικό του αυτοκίνητο, το άφησε εκεί και κατευθύνθηκε πεζός προς το σπίτι στο Φλάμπουρο. Όταν είδε απ’ έξω το μπλε Ι.Χ. που ανήκε στον φαρμακοποιό, βεβαιώθηκε για το θέαμα που θα αντίκριζε όταν θα άνοιγε την πόρτα με το κλειδί που δεν είχε παραδώσει στην πρώην σύντροφό του.

Σύμφωνα με τη μακροσκοπική εξέταση που έκανε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, Νικόλαος Κωτακίδης, ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι, που ήταν γυμνό, και κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να αντιδράσει όταν τους επιτέθηκε με κάποιο ογκώδες όργανο χτυπώντας τους ξανά και ξανά στα κεφάλια. Ακόμα κι αν πρόλαβαν να φωνάξουν, η περιοχή είναι ερημική και κανείς δεν τους άκουσε. Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει προσδιοριστεί, κάτι που αναμένεται να προκύψει από τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το διπλό φονικό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος δύο (2) ατόμων, 43χρονης αλλοδαπής και 42χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (11.10.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων εντοπίσθηκαν σε οικία της 43χρονης η ίδια και ο 42χρονος θανάσιμα τραυματισμένοι, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας/Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Το θρίλερ ξεκίνησε μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε, από άγνωστη αιτία, σε ένα αυτοκίνητο στο Λουτράκι, λίγο πριν από τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Η Ουκρανή ιδιοκτήτρια αναζητήθηκε, αλλά δεν εντοπίστηκε. Οι άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής διαπίστωσαν από τον αριθμό κυκλοφορίας ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε μια ευκατάστατη 43χρονη από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι διαζευγμένη, μητέρα ενός κοριτσιού περίπου 20 χρόνων και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου, ενώ φέρεται να διατηρεί και ένα μικρό σπίτι κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο. Η γυναίκα ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου.

Ωστόσο, στο διάστημα που την αναζητούσαν οι Αρχές, ένας γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία λέγοντας ότι βλέπει αίμα να βγαίνει από την εξώπορτα του σπιτιού της. Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα χωρίς να πάρουν απάντηση. Όταν εξασφάλισαν το απαραίτητο ένταλμα από τον εισαγγελέα και μπήκαν στο σπίτι, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. 

Πηγές: korinthostv.gr, Loutrakiblog

 https://www.zougla.gr