Δευτέρα, Νοεμβρίου 9

Aliza Jane: Το μοντέλο που έκανε ομαδικό σεξ με 7 παίκτες του NBA βγάζει... στο σφυρί το ροζ βίντεο

Aliza-Jane

Το μοντέλο Aliza Jane μετά την δημόσια παραδοχή της πως έκανε ομαδικό σεξ με επτά παίκτες Φίνιξ Σανς, ήρθε να... ταράξει και πάλι τα νερά, πουλώντας το επίμαχο ροζ  βίντεο

Η Aliza Jane είχε γίνει πρώτο θέμα στη διάρκεια του καλοκαιριού, μετά την αποκάλυψή της ότι συνευρέθηκε ερωτικά με επτά παίκτες των Φοίνικς Σανς κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη φούσκα του NBA στο Ορλάντο. ης παραμονής τους στη φούσκα του NBA στο Ορλάντο.

Celina Powell's Friend Says She Slurped Up 7 NBA Players in a Row


Το νεαρό μοντέλο, μάλιστα, όχι μόνο δεν κοκκίνιζε για όσα είχε αποκάλυψε αλλά πανηγύριζε σε αναρτήσεις της στο twitter ότι τα δολάρια ρέουν στον τραπεζικό της λογαριασμό, ενώ παράλληλα αυξάνει με γοργούς ρυθμούς και τους followers της στο Instagram.



Σύμφωνα με άλλο χρήστη του twitter η Ayyyejae αύξησε μέσα σε λίγες ώρες τους followers από 3.000 σε 32.000 ενώ στον τραπεζικό της λογαριασμό προστεθηκαν 22.000 δολάρια.



Σε όσους, δε, την κατέκριναν για τις επιλογές της απαντά: «Μόλις έβγαλα 22.000 δολάρια. Δεν με πειράζει ό,τι και να πείτε. Θα φτάσω τα 100.000 δολάρια μέχρι το Σαββατοκύριακο».




Όπως αποκάλυψε η ίδια το όργιο σημειώθηκε την ημέρα των γενεθλίων της, που ήταν το Σαββατοκύριακο του Memorial Day (δηλαδή 23 ή 24 Μαΐου). «Στα γενέθλιά μου, που ήταν το Σαββατοκύριακο του Memorial Day, τους είδα όλους. Το έκανα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και μετά ήρθαν όλοι τους» είπε και πρόσθεσε πως τους έκανε στοματικό έρωτα με τη σειρά.


Λίγο αργότερα απάντησε σε ένα χρήστη του Instagram, πως η ομάδα αυτή ήταν οι Suns - οι οποίοι ήταν αήττητοι στην «φούσκα» του ΝΒΑ - ενώ πιο μετά κάποιος τη ρώτησε αν ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν τυχερός και εκείνη είπε «Ήταν πρώτος».

1_2
2


Σαν να μην έφταναν αυτές οι πικάντικες αποκαλύψεις, το εκρηκτικό μοντέλο ήρθε για να ταράξει και πάλι τα νερά, ενημερώνοντας του ακολούθούς της πως το εν λόγω ροζ βίντεο είναι διαθέσιμο προς αγορά στο onlyfans. Μάλιστα, ήδη χιλιάδες χρήστες το έχουν αγοράσει, καθιστώντας την σέξι Aliza πλουσιότερη κατά 100.000 δολάρια!

modellnba

Φυσικά, η δημοσιοποίηση αυτού του ακατάλληλου υλικού, θα προκαλέσει νέα θύελλα αντιδράσεων και δεν είναι λίγα τα σπίτια που θα… κλείσει.

montelo_suns_0


Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .