Παρασκευή, Νοεμβρίου 13

ΤΕΛΟΣ! ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ! ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!

Υγειονομικοί υπάλληλοι ετοιμάζονται για τη μεταφορά ασθενή με κορονοϊό σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι, στο Περιστέρι, όπου συμφώνα με πληροφορίες ιχνηλατήθηκαν κρούσματα με κορονοϊό, την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020. Σε εξέλιξη βρίσκεται έλεγχος δειγμάτων που ελήφθησαν από ασθενείς και εργαζόμενους σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, όπου νοσηλεύονται κυρίως νεφροπαθείς. Ο εντοπισμός κρουσμάτων σήμανε συναγερμό στις υγειονομικές αρχές και στην κλινική έσπευσε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση. Από τον έλεγχο έχουν διαπιστωθεί θετικά στον ιό δείγματα ασθενών και εργαζομένων. Επίσης στην κλινική μετέβησαν ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Για νέο ρεκόρ κρουσμάτων του κορωνοϊού σήμερα κάνουν λόγο πληροφορίες που έγιναν γνωστές την τελευταία ώρα. Εως τώρα, ο μεγαλύτερος ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων ήταν 2.917 στις 5 Νοεμβρίου, ακριβώς πριν από μία εβδομάδα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες και σήμερα ο μεγαλύτερος αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων εντοπίζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου σημερα έγιναν εκατοντάδες τεστ έξω από το νοσοκομείο Παπανικολάου. Ωστόσο, κρίσιμο στοιχείο για τον αριθμό των κρουσμάτων

που θα ανακοινωθούν είναι τα πόσα θετικά θα ενσωματωθούν στη σημερινή ανακοίνωση ή θα «μοιρασθούν» στα δύο, όπως είχε συμβεί προ ημερών, όταν είχαν γίνει μαζικά rapid test στην παραλία. Επισημαίνεται ότι οι ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ περιλαμβάνουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, θανάτους, διασωληνώσεις από τις 3 το μεσημέρι της μιας μέρας έως τις 3 το μεσημέρι της επόμενης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλος θα είναι και σήμερα ο αριθμός των θανάτων που θα ανακοινωθούν.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .