Παρασκευή, Νοεμβρίου 6

Στη "μέγγενη" του Ισλάμ Ε.Ε. & Γαλλία - Χρησιμοποιεί μουσουλμάνους και μετανάστες ο Ερντογάν

 Έλεγχο των Τούρκων μεταναστών και μουσουλμάνων της ΕΕ επιθυμεί η Άγκυρα

Σύμφωνα με ισραηλινά αμυντικά ινστιτούτα , η ΕΕ και η Γαλλία αντιμετωπίζουν ένα τρομερά πανούργο τουρκικό σχέδιο υποκίνησης βίας εντός των πόλεων, το οποίο μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε εμφύλιο. Η ουσία όμως πίσω από το τρομερό αυτό σκηνικό με τα πρόσφατα γεγονότα σε Γαλλία και Αυστρία είναι η ουσιαστική πρόβα "τζενεράλε" του Ερντογάν, να ηγηθεί του Ισλάμ ως νέος "προφήτης" (Μαχντί), κάτι που πιστεύει η κλίκα που τον στηρίζει παντού.


"Είναι καιρός η Γαλλία να απελευθερωθεί από τους νόμους της ειρήνης προκειμένου να καταστρέψει μόνιμα τον ισλαμο-φασισμό στην επικράτειά μας", δήλωσε ο Christian Estrosi, ο δήμαρχος της Νίκαιας.

Η απειλή των Τζιχαντιστών έχει γίνει επικίνδυνη όχι μόνο για την Γαλλία αλλά και για την ΕΕ. Η χώρα αντιμετωπίζει μια ευρεία επίθεση ακραίων οπαδών της τζιχάντ, με ηθικό αυτουργό την Άγκυρα και προσωπικά τον Ερντογάν.

Δύο ημέρες νωρίτερα, ένα σημείωμα του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών ανέφερε ότι μετά τον αποκεφαλισμό του Samuel Paty, ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον εκκλησιών ήταν «πολύ υψηλός».

«Είναι η ελευθερία της θρησκείας και της συνείδησης που δέχεται επίθεση», δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ.

Σε μια αποστολή με ημερομηνία 25 Οκτωβρίου 2020, στην εφημερίδα L'Express, ο Γάλλος υπουργός εσωτερικών, Gérard Darmanin, μίλησε για τις πρόσφατες απειλές που στόχευαν στην Γαλλία, τονίζοντας ότι η Αλ Κάιντα, φαίνεται να έχει ζητήσει από τους οπαδούς της να επιτεθούν «σε εκκλησίες και σύμβολα του Χριστιανισμού».

«Ο ισλαμισμός είναι ένας τερατώδης φανατισμός που πρέπει να καταπολεμηθεί έντονα», ανέφερε και ο Γάλλος Καρδινάλιος Ρόμπερτ Σάρα.

Ο «διεθνής Ισλαμισμός», όπως τον αποκαλεί η γαλλική εβδομαδιαία εφημερίδα Le Point, θέλει να υποχρεώσει τη Γαλλία να πληρώσει ένα ακριβό τίμημα για την απόφαση του Γάλλου προέδρου να περιορίσει τον «ισλαμιστικό αυτονομισμό» εντός χώρας και αφορά τον έλεγχο των Τούρκων μεταναστών από τον καθεστώς Ερντογάν, για να πιέζεται η οποιαδήποτε γαλλική κυβέρνηση όποτε το ζητά η Άγκυρα.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των δύο χωρών που ο εκπρόσωπος της Γαλλίας στην Άγκυρα ανακλήθηκε στο Παρίσι.

«Με την άρνησή του να καταδικάσει ξεκάθαρα την τρομοκρατική επίθεση στο Conflans, και τις προσβολές του εναντίον της Γαλλίας, καθιστούν τον  Ερντογάν σήμερα ο πρωταθλητής του πιο ριζοσπαστικού ισλαμισμού», έγραψε ο πρώην Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς.

«Μεταξύ της αποκεφαλισμού του Σάμουελ Πάτι και της εξόντωσης των Αρμενίων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής, ο ακραίος ισλαμισμός απέναντι σε έναν πολιτισμό που αντιστέκεται, με τον Ερντογάν ως ηγέτη αυτής της δράσης», δήλωσε ο Γάλλος δημοσιογράφος, Valérie Toranian.

Στον Καύκασο, ο Ερντογάν επιτίθεται σε χριστιανούς Αρμένιους στο όνομα της τζιχάντ και του παντουρκισμού.

Ο Τούρκος πρόεδρος βασίζεται στον «ηθικό αφοπλισμό» της Ευρώπης. Η ιδέα είναι απλή, γράφει ο Αλγερινός μυθιστοριογράφος Κάμελ Νταουντ, «Ο Ερντογάν ως “ιμάμης”, δείχνει τον Μακρόν ως εχθρό του Ισλάμ». Η θυματοποίηση είναι η στρατηγική του.

Η γαλλική εφημερίδα Le Point σημειώνει ότι οι ίδιες χώρες που κήρυξαν τον “πόλεμο” στην Γαλλία ελέγχουν τα περισσότερα τζαμιά σήμερα.

Η ένωση Ditib, που υπάγεται στο τουρκικό Υπουργείο Θρησκευμάτων, διαχειρίζεται 250 τζαμιά σε γαλλικό έδαφος , η Σαουδική Αραβία έχει κατασκευάσει το Μεγάλο Τζαμί της Λυών, το Μαρόκο, το Τζαμί Έβρι, η Αλγερία διαχειρίζεται το Μεγάλο Τζαμί του Παρισιού και ούτω καθεξής.

Το Μεγάλο Τζαμί του Παντίν, στα περίχωρα του Παρισιού,  έκλεισε όμως από τη γαλλική δικαστική εξουσία διότι εξέδωσε “Fatwa” που οδήγησε στον αποκεφαλισμό του Γάλλου δασκάλου Paty, και θα ακολουθήσουν και άλλα.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Γκεράλντ Νταρμανίν, σχεδιάζει να κλείσει πολλές ισλαμικές ενώσεις.

Η Άγκυρα φοβάται ότι το γαλλικό νομοσχέδιο κατά του ισλαμισμού αυτονομισμού, που ανακοίνωσε ο Μακρόν, θα αποδυναμώσει την επιρροή της στην τουρκική κοινότητα στη Γαλλία.

Οι Τούρκοι Ισλαμιστές θέλουν οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης να παραμείνουν μέρος της Σέχτας τους και της παγκόσμιας ισλαμικής κοινότητας.

Ο Ερντογάν σκόπευε επίσης να ανοίξει τουρκικά σχολεία στη Γαλλία, ενώ μιλώντας με τους Τούρκους μετανάστες στη Γερμανία παλαιότερα, τους παρότρυνε να μην αφομοιωθούν, χαρακτηρίζοντας την αφομοίωση των μεταναστών στην Ευρώπη ως "έγκλημα κατά της ανθρωπότητας".

Ο διαχωρισμός των Τούρκων μεταναστών από τους υπόλοιπους πολίτες της ΕΕ είναι ακριβώς ο στόχος του.

Η Γαλλία και η ΕΕ βρίσκονται σε ένα υπαρξιακό σταυροδρόμι. Οι ισλαμικοί αποκεφαλισμοί πραγματοποιούνται τώρα στους δρόμους και τις εκκλησίες της ΕΕ. Θα διακοπεί η δράση του ριζοσπαστικού Ισλάμ ή θα αντιμετωπίσουν έναν «εμφύλιο πόλεμο», όπως δήλωσε και ο πρώην Αρχηγός του Επιτελείου του γαλλικού στρατού Πιερ ντε Βίλιερ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .