Παρασκευή, Νοεμβρίου 6

Σάββας Καλεντερίδης: Ήρθε η στιγμή να προσγειωθούν οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού

 “Επιτέλους ήρθε η στιγμή να προσγειωθούν έστω και ανώμαλα οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού για να αντιληφθούν με τι έχουμε να κάνουμε. Γιατί αν δεν δούμε ποιο είναι το πρόβλημα δεν μπορούμε και να το λύσουμε. Ο Ερντογάν είναι αποφασισμένος, μας το έδειξε ακόμα και μετά το τηλεφώνημα και δεν αρκέστηκε μόνο στο θέμα της NAVTEX, είπε θα στείλω το γεωτρύπανο εκεί. Έχει αποδειχθεί ότι είναι αναποτελεσματική η αντι- NAVTEX. Προειδοποιήσεις και αντι- NAVTEX βλέπουμε ότι δεν έχουν απολύτως καμία επίδραση στην πολιτική της Τουρκίας

και τις κινήσεις που έχει σχεδιάσει να κάνει” είπε ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας και αρθρογράφος, Σάββας Καλεντερίδης, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.


“Πρέπει να εξετάσουμε ποια θα είναι η πολιτική της αποτροπής” πρόσθεσε. “Τα ανθρωπιστικά ζητήματα είναι πάνω από όλα, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την πολιτική διάσταση. Διότι τώρα στην ουσία ο Ερντογάν όχι μόνο είπε στον Έλληνα Πρωθυπουργό αν θες να σου στείλω εγώ βοήθεια, ενώ ξέρουμε ότι αυτός που επλήγη περισσότερο είναι η Σμύρνη. Μας γύρισε πίσω την προσφορά αλληλεγγύης που δείξαμε και την επόμενη ημέρα έβγαλε και την NAVTEX” τόνισε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .