Τρίτη, Νοεμβρίου 17

Γ.Βαρουφάκης: «Οι δικτατορίες δεν έρχονται πια "εν μία νυκτί" στις ημέρες μας έρχονται σταδιακά»

 Σαφείς αιχμές για τους όλο ένα και περισσότερους περιορισμούς που επιβάλλονται στους πολίτες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με αφορμή τον κορωνοϊό, άφησε ο Γιάνης Βαρουφάκης στην ομιλία του στη Βουλή, λέγοντας πως πλέον οι δικτατορίες έρχονται «σιγά-σιγά».

Με αυτό τον τρόπο ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 αιτιολόγησε την απόφαση του να κατέβει στην πορεία του Πολυτεχνείου, «μην υπακούοντας» την κυβέρνηση.

«Πασχίσατε να μου κάνετε μάθημα κονοβουλευτισμού λέγοντάς μου ότι η υπεύθυνη ανυπακοή έχει ρόλο σε δικτατορικό καθεστώς αλλά όχι στον κοινοβουλευτισμό, κε πρωθυπουργέ οι δικτατορίες δεν έρχονται συνήθως όπως η 21 Απριλίου εν μία νυκτί με τανκς, ιδίως στις ημέρες μας οι δικτατορίες έρχονται σταδιακά λίγο-λίγο, θέλετε να δείτε ο Ερντογάν πως λίγο-λίγο έκανε ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα; αυτό θέλω να σας πω», είπε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .