Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ ΕΥΧΕΣ της ΖΩΗΣ.......

Ευχήσου...
ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ τον εαυτό σου, όπως ποτέ δεν του επέτρεψες να εκφραστεί, να δοκιμάσει, να δικαιωθεί, να ταλαντευτεί και να απολαύσει.

ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ με απόλυτη διάυγεια, αυτά που εσυ θεωρείς αληθινά, πολύτιμα, μοναδικά, έστω κι αν όλοι σε πείθουν για το αντίθετο.

ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ τον δρόμο σου, σύμφωνα με τις δικές σου ηθικές αξίες, όσο ακριβά κι αν είναι τα διόδια.


ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ όσα σε κρατούν φυλακισμένο σε ένα παρελθόν θλίψης, μοναξιάς και μιζέριας.


ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ απο την ζωή σου, αυτά που μέχρι τώρα σε εμπόδιζαν να ανοίξεις τα φτερά σου.


ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ όμως οτι τα εμπόδια είναι δώρα για μάθηση και εμπειρία.

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ οτι εσύ ορίζεις τον εαυτό σου, εσυ ξέρεις τι θέλεις, τι μπορείς να αποκτήσεις και τι θα σου φέρει ευτυχία.

ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ το καινούργιο στην ζωή σου, κρατώντας απο τα παλιά όσα μπορούν να αντέξουν και να δικαιωθούν στον χρόνο.ΝΑ ΑΦΕΘΕΙΣ στο θαύμα της αγάπης, όσο κι αν κοστίζει η επιλογή σου.

ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ οτι ποτέ δεν είναι αργά για να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου, αν αυτές σου στερούν την γαλήνη της ψυχής.


ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ επιτέλους, το πεπρωμένο σου και να αποδέχεσαι πρόσωπα, εμπειρίες και μηνύματα που σου τυχαίνουν με ανοιχτό μυαλό και εμπιστοσύνη......


Αυτές είναι οι ευχές της ΖΩΗΣ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.