Κυριακή, Νοεμβρίου 8

Μήνυμα Παπαχελά σε Μητσοτάκη: Προσέξτε γιατί ο κόσμος είναι στα κάγκελα

1

Στο κύριο άρθρο του  σε εφημερίδα  ο Αλέξης Παπαχελάς κάνει μία ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης σε συνδυασμό με τα τεκταινόμενα στην Αμερική. Και καταλήγει λέγοντας ότι το δεύτερο λοκντάουν έχει στείλει πολύ κόσμο «στα κάγκελα», προειδοποιώντας το Μαξίμου ότι κανείς δεν ξέρει πως και πότε όλος αυτός ο κόσμος θα εκδηλωθεί.

Το άρθρο αυτό χαλάει το ευχάριστο κλίμα στο Μαξίμου, κλίμα που παραπέμπει στο παλάτι του Λουδοβίκου λίγο πριν την Βαστίλλη. Και μην βιαστούν κάποιοι πάλι να αρχίσουν τα τηλέφωνα διαμαρτυρίας στον Αλέξη Παπαχελά, να αρχίσουν τις απειλές και τις θεωρίες συνωμοσίας. Ας ανοίξουν τα αυτιά τους, ας μπουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι στα τρολ που χρηματοδοτούν και θα καταλάβουν τι έρχεται. Ας σοβαρευτούν λοιπόν για να το αποτρέψουν.

Διότι αυτή την φορά η οργή ενδέχεται να μην είναι πολιτισμένη όπως η οργή των αγανακτισμένων. Οι θηριωδίες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη με την ανεξέλεγκτη προπαγάνδα, την ασύλληπτη διαφθορά και την οριζόντια καταστολή λόγω πανδημίας, έχει φτιάξει μία κοινωνία θηρίο στο κλουβί. Αλίμονο εάν βγουν.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .