Τετάρτη, Νοεμβρίου 4

Εξωπραγματική Ανατολή

Εξωπραγματική Ανατολή
Πως θα έμοιαζε μία ανατολή σε έναν άλλο κόσμο;
Πως θα έμοιαζε μία ανατολή σε έναν άλλο κόσμο; Μέχρι τώρα, η ανθρωπότητα έχει καταγράψει ανατολές μόνο στον Άρη και στη Γη, αλλά είναι διασκεδαστικό να αναρωτηθεί κανείς πως θα μοιάζουν σε γνωστούς και άγνωστους πλανήτες


Πλανήτες μακριά από το άστρο τους θα εμφάνιζαν την ανατολή ως ένα ασυνήθιστα φωτεινό σημείο φωτός αντί για μια στρόγγυλη σφαίρα. Αν και αυτό μπορεί να φανεί στην παραπάνω εικόνα, στην πραγματικότητα είναι ο προσεκτικός συνδυασμός μεγάλων εκθέσεων και δημιουργικού φωτισμού που βασίζεται στην ανατολή της Αφροδίτης από τον πλανήτη Γη, μέσω της Mesa Arch στο Εθνικό Πάρκο Canyonlands, της Utah των ΗΠΑ.


Γραφικοί λόφοι και οροπέδιο γεμίζουν το φόντο του τοπίου. Ο πορτοκαλί ουρανός δημιουργείται από την διασπορά του αέρα και σκόνης, και πιθανόν θυμίζει τη σκονισμένη ατμόσφαιρα του Άρη. Η ανατολή θα συνέβαινε σε λίγα λεπτά, και ως εκ τούτου, δεν περιλάμβανε μια στρογγυλή σφαίρα.
.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .