Πέμπτη, Νοεμβρίου 12

ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕΘ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ Ο… ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ” ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ “ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΟΦΩΝ”, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΩΓΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

σκηνες1

Και να πεις ότι είναι κάποιος από τα αντίπαλα στρατόπεδα, έχει μια λογική. Αλλά να σε “καρφώνει” δικός σου άνθρωπος, καθηγητής που έγινε διάσημος εξαιτίας του κορωνοϊού εν μια νυκτί και μάλιστα βρέθηκε να συμμετάσχει στην “Επιτροπή των σοφών” του υπουργείου Υγείας;

Ο Χαράλαμπος Γώγος, ο εκ Πατρέων καθηγητής λοιμωξιολογίας που έχει πια τη δική του θέση στο “πάνθεον” των τρομολάγνων καθεστωτικών που έχουν πιάσει στασίδι στα τηλεπαράθυρα, είναι αυτός που εξέθεσε την κυβέρνηση για τα τσαντίρια, ναι, τα τσαντίρια που στήνει άρον- άρον μέσα στον πανικό της να καλύψει τις ανάγκες που προφανώς δεν προέβλεψε πως θα προκύψουν.

“Ελπίζω να αναπτυχθούν καινούργιες κλίνες σωστές κι όχι σε τέτοιο επίπεδο”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του καθηγητή, προκαλώντας πολύ σοβαρά ερωτήματα για το τι είδους εντατικές είναι αυτές που στήνονται και πόσο ασφαλείς είναι.

Δες την επίμαχη δήλωση του Χ. Γώγου:

Την ίδια ώρα, στο ΑΧΕΠΑ, που χθες η διοίκησή του έσπευσε να διαψεύσει και να βγάλει τρελούς τους γιατρούς που απελπισμένοι είπαν την αλήθεια, ότι δηλαδή τα κρεβάτια των ΜΕΘ έχουν γεμίσει και θα αναγκαστούν να κάνουν επιλογή ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, άρχισαν να στήνονται αντίσκηνα, όπως και στο Ιπποκράτειο και στη ΔΕΘ, ενώ σχεδιάζουν να μετατρέψουν σε κλινικές ΜΕΘ το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, ακόμη και τα υπόγεια πυρηνικά καταφύγια του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου!

Εικόνες, δηλαδή, πραγματικής κατοχής…

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .