Πέμπτη, Νοεμβρίου 12

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΚΑΙ FAKE ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ – ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΔΙΣ. ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ – ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

 

Oι ανακοινώσεις της Pfizer Inc. και της BioNTech SE για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου για τον κορωνοϊό έφεραν μια καινούργια σελίδα στη μάχη του κορονοϊού και αποκαλύπτει αυτό που το ΜΑΚΕΛΕΙΟ φωνάζει από την αρχή. Όλα γίνονται για τα φράγκα. Και τα φράγκα είναι πολλά. Πάρα πολλά.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, οι ΗΠΑ και η Ευρώπη είναι έτοιμες να λάβουν

τις πρώτες δόσεις του πειραματικού εμβολίου για τον κορωνοϊό πληρώνοντας χρήματα πέρα από κάθε φαντασία. Pfizer και BioNTech έχουν, ήδη, συνάψει συμφωνία για 100 εκατ. δόσεις με τις ΗΠΑ και διπλάσιες με την ΕΕ, με οψιόν για αγορά επιπλέον 100 εκατ..

«Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το διανείμουμε με δίκαιο τρόπο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν σε συνέντευξή του. Ενώ τα χρονοδιαγράμματα έγκρισης εξαρτώνται από τις τοπικές ρυθμιστικές αρχές, δεν υπάρχει κανένας λόγος ότι το ένα θα καθυστερήσει σημαντικά το άλλο, είπε ο Sahin.

Χρυσά τα deal για το εμβόλιο

ΕΕ: 200 εκατ. δόσεις (οψιόν: 100 εκατ.)
Ιαπωνία: 120 εκατ. δόσεις
ΗΠΑ: 100 εκατ. δόσεις (οψιόν: 500 εκατ.)
Ηνωμένο Βασίλειο: 30 εκατ. δόσεις

Να σημειωθεί ότι Pfizer και BioNTech αναμένουν ότι θα έχουν 50 εκατ. δόσεις του εμβολίου φέτος και 1,3 δισ. το 2021.

Είπατε κάτι;;;; Μιλάμε για μονοπώλιο… Και για να το θέσουμε πιο απλά. Αν οι Κυβερνήσεις κάνουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό τότε ο κόσμος θα ξεσηκωθεί. Διότι όπως έχει ξαναγράψει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ένα εμβόλιο για να θεωρηθεί ασφαλές, απαιτούνται 10 χρόνια ερευνών και όχι μερικούς μόνο μήνες, όπως αυτό του κορονοϊού.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9a%ce%91%ce%a1%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%99%ce%9d%ce%91-%ce%9c%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%a1%ce%a9%ce%9c%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%99-fake-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%99%ce%a7%ce%95%ce%99%ce%91-%ce%91%ce%a0%ce%9f/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .