Πέμπτη, Νοεμβρίου 12

Έλληνες Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει.

Και για αυτό ακριβώς τον λόγο η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε. κλειστε τις τηλεορασεις και ξεχειθειτε στους δρομους .έρχεται πεινα δυστυχία εθνικη ταπεινωση. Μην ακούτε τα φερέφωνα των φονιάδων σας ειναι πληρωμενοι για να σας αποπροσανατολιζουν απο το μεγαλο κακό που ερχεται ακομα τιποτα δεν ειδαμε .Ναπαψουμε να τρωγομαστε μεταξυ μας ,και να επικεντροθουμε στον εχθρο μας. Ο ΕΧΘΡΌς ΕΊΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Εκει πρεπει να τον αντιμετωπισουμε συσωμοι όλοι οι ελληνες σαν αδερφια μια γροθια! 
Μη πιστευετε και μη ακουτε οτι διαδιδει η συμμορία που παριστάνει την κυβέρνηση .Ολα ειναι θεατρινισμοι  ,  τις τύχες και το μέλλον ενός ολόκληρου λάου..  την έχει  η ληστοσυμμορία των τοκογλύφων που αυτοί οι ίδιοι μας έφεραν μεσα στα σπιτια μας για να μας αφανίσουν.Έκαναν ότι μπόρεσαν οι προδότες και το παλεψαν πολυ για να μας αλυσοδέσουν   για να μας παραδώσουν χειροδέσμιοι στους βιαστές μας...  Μη πιστεύετε  ότι κι αν σας λένε, ήταν όλα προσχεδιασμένα για να μας ξεπουλήσουν  έναντι μεγάλης αμοιβής...εδω  πάει αυτή η παλιά κινηματογραφική ατάκα "είναι πολλά τα λεφτά Αρη". Για τα λεφτά μας πούλησαν συνέλληνες , για να εξασφαλήσουν  οικονομικά πολλές  γενιές τους, και να ριξουν τον λαό στην υποδούλωση, στην εξαθλιωση.. Ο Εθνοπροδότης   Τζεφρυ είχε συμφωνίσει σε οτι τωρα μας το φερνουν σαν  διαπραγμάτευση. Ειχε συμφωνησει στο ξεπουλημα της χωρας μας ,και    στον ολοκληροτικό αφανισμό των ελληνων. Ο Παπαδήμιος , ο Παπανδρέου ,  και ο ...τραβάτε με κιας κλαίω Τόνις Σαμαράς, καθώς και ο ψευτοαριστερός Αλεξέι Τσίφρας, και τώρα ο Κούλης, είναι οι φονιάδες του ελληνικού λαού, ειναι οι εγκληματίες της ελληνικής φυλής , και θα πρέπει να δικαστούν ως προδοτες.
Για τον δικό τους πλουτισμό θυσίασαν 11 εκατομμύρια ψυχές! Είναι Ένοχοι Εσχάτης Προδοσίας, η ποινή που τους πρέπει είναι άμεσος απαγχονισμός! Μας ξεγύμνωσαν και μας παρέδωσαν γυμνούς στους βιαστές μας. Τι άλλο περιμένουμε λοιπόν για να ξεσηκωθούμε; Μας οδηγούν στον όλεθρο στην εξαθλίωση στον έσχατο  εξευτελισμό...Μας  έχουν αφήσει  ένα και μοναδικό δρόμο τον αργό και βασανιστικό θάνατο! Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα πια αδερφια Έλληνες μας τα πήραν ΌΛΑ!  Εμεις  έτσι θα τους αφήσουμε ; Έτσι κι αλλιώς χαμένοι για χαμένοι είμαστε ,ή τώρα ή ποτέ! Αλλά τούτη τη φορά πρέπει να παμε αποφασισμενοι με τα πιο δυνατα οπλα που διαθετουμε ,με τα ιδια οπλα που πολεμησαν  για την ελευθερία τους και οι ηρωες του 21,του 40, οπλο ακατανίκητο ,οπλο που δεν τρομαζει μπροστα σε κανεναν και σε τιποτα ,κι αυτό δεν ειναι αλλο απο την ελληνικη ψυχη! Πρεπει να μαζευτούμε  πάνω από  ένα εκατομμύριο έξω από τη βουλή , αποφασισμένοι για να δώσουμε ένα τέλος  στους φονιάδες μας .και ότι γίνει την ευθύνη θα τη φέρουν ακέραια και αποκλειστικα αυτά τα ανδρείκελα-μπάτσοι οι προστάτες των φονιάδων .Εδώ θα πρέπει να πούμε και για την ευθύνη που φέρει η  Αστυνομία. .θα πρέπει κι αυτοί να δικαστούν ως ένοχοι εσχάτης προδοσίας γιατί φέρουν τεραστια ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. και μην αρχίσουν πάλι να λένε πως αυτή είναι η δουλειά μας και τι να κάνουμε , γιατί σας σιχάθηκα κωλόμπατσοι να πιπιλίζετε αυτή τη καραμέλα .ΟΧΙ δεν είναι η δουλειά σας να προστατεύετε δολοφόνους!. ΟΧΙ δεν είναι η δουλειά σας να κρατάτε 11 εκατομμύρια λαό σε καταστολή  και να μην αφήνετε να αντιδράσει ! Δεν ορκιστήκατε να προστατευετε εγκληματίες και να αφηνετε  τα θύματα να αργοπεθαίνουν ,άνεργοι ,γέροι με κομμένες συντάξεις ,ανθρωποι που ξαφνικα βρεθηκαν σο δρομο και  ψαχνουν στα σκουπιδια για να φάνε,ολα αυτα  εσείς τα βλεπετε και εξακολουθητε να προστατεύετε αυτούς που μας έφεραν σάυτή την άθλια κατάσταση . και να λέτε ναι μεν σας βιάζουν αλλά τι να κάνουμε εμάς μας πληρώνουν οι βιαστές σας για να σας κρατάμε γερά να μη μπορέσετε  να αμυνθείτε ! Καταλάβατε μπατσοσκυλα πληρωμένα πιόνια των φονιάδων; Άρα είστε κι εσείς ένοχοι για τη μεγάλη προδοσία της πατρίδας μας και θα δικαστείτε όπως σας πρέπει ,αυτό βάλτετο καλά στο μυαλό σας κωλόμπατσοι.αυτους που προστατευετε προδωσαν πατριδα και λαο. Ο όρκος που δώσατε αν θυμάστε είναι να προστατεύετε τα θύματα και όχι τους θύτες η ευθύνη που έχετε τεράστια γιατί αν τους γυρίζατε τη πλάτη θα είχαμε τελειώσει με τους προδότες κι εσείς θα ήσασταν περήφανοι ως Έλληνες που πράξατε αυτό που έπρεπε για τη πατρίδα και τον λαο.Εδω θέλω  να τονίσω ότι θα πρέπει τα ονόματα των βαθμοφόρων αστυνομικών που κατέχουν τις ανώτερες θέσεις  από τη μέρα της μεγάλης προδοσίας    θα πρέπει να αναρτώνται καθημερινά σε όλα τα  σαιτ, για να γνωρίζουμε ποιοι δινουν   εντολέςγια  να μας ρημάζουν στο ξύλο τα ρομποκοφ και να μας ραντίζουν με καρκινογόνα χημικά ουτω σωστε  να πράξουμε κι εμείς τα ανάλογα όταν πέσει η χούντα τους . Ας αναλάβει η αστυνομία τις ευθύνες της!
Συνελληνες το τέλος μας είναι προδιαγραμμένο με τις υπογραφές των πληρωμένων δολοφόνων μας δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα καλό, παρά μόνο τον αργό και εξευτελιστικό θάνατο που μας εξασφάλισαν οι δολοφόνοι μας.
για άλλη μια φορα η ιστορια μας επιτασει να φανουμε ηρωες φαινεται το εχει η μοιρα του ελληνα να πρωταγωνιστει για τις ελευθεριες των λαων απο τους βαρβαρους    Τώρα είναι η ώρα να πούμε αυτό που είχαν πει και οι ήρωες προγονοί μας ΤΑΝ ή ΕΠΙ ΤΑΣ
Καλή Λευτεριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .