Δευτέρα, Νοεμβρίου 9

Τα ΜΜΕ, ανακηρύσσουν Προέδρους, ενώ η καταμέτρηση ψήφων συνεχίζεται...

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, μετά από αίτημα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος της Πενσυλβάνια διέταξε "όλες τις εκλογικές επιτροπές στις εκλογικές περιφέρειες" να διαχωρίσουν τα ψηφοδέλτια, που έφτασαν "μετά τις 8 μ.μ. της 3ης Νοεμβρίου" μέσω ταχυδρομείου και να τα τοποθετήσουν σε ένα "ασφαλές και σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο". Πρέπει να είναι «ξεχωριστά από άλλες ψήφους». Η εντολή είναι σε ισχύ, "μέχρι νεωτέρας." Σημειώνεται, επίσης, ότι "όλα αυτά τα ψηφοδέλτια, σε περίπτωση καταμέτρησης θα πρέπει να υπολογίζονται ξεχωριστά".
Σύμφωνα με την "Ουάσιγκτον Ποστ", που... επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Τραμπ, για "παράνομες ψήφους", 150.000 ψηφοδέλτια, δεν έφτασαν στα εκλογικά τμήματα, πριν από το βράδυ των εκλογών. Το στοιχείο αυτό προέρχεται, από την Ταχυδρομική υπηρεσία.
Τα 12.000 απ΄αυτά τα ψηφοδέλτια, αφορούν σε 5 πολιτείες, όπου η ανάδειξη του νικητή, "παίζεται" και στην μία ψήφο.
Ωστόσο, κάποιες απ΄αυτές, όπως η Πενσυλβάνια, η Βόρεια Καρολίνα και η Νεβάδα, βάσει των νόμων τους, δέχονται αυτές τις ψήφους, ενώ η Τζώρτζια και η Αριζόνα δεν τις προσμετρούν.
Είναι βέβαιο ότι όλο το βαθύ κράτος, από τις κρατικές και τραπεζικές δομές, μέχρι τα απαράδεκτα, λόγω των εξόφθαλμων παρεμβάσεων τους, ΜΜΕ των ΗΠΑ έπεσε πάνω στον Τραμπ όπως είναι και απολύτως βέβαιο ότι οι δικηγόροι του θα εντοπίσουν όλες τις παρατυπίες.
Οσον αφορά, στον διχασμό της Αμερικανικής κοινωνίας, καλό θα είναι να μην αποδίδεται, στον Τραμπ, καθώς, από την επομένη της εκλογής του στον Λευκό Οίκο, οι Δημοκρατικοί, αφισβήτησαν το αποτέλεσμα, αποδίδοντας κατηγορίες και προσφεύγοντας, στα δικαστήρια, για "εμπλοκή Ρώσων χάκερς, στο αποτέλεσμα". Κατηγορία, που αποδείχθηκε μούφα!


 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/11/blog-post_49.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .