Τετάρτη, Νοεμβρίου 18

ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΕΛΥΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Ο Γερο-Καραμανλής που τους έβαλε στη βουλή και χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα εισπράττουν λεφτά του ελληνικού λαού.Αυτοί είναι οι ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !

koutsoumpas

Την ώρα που ο Κουτσούμπας και οι κατσαπλιάδες του “διέλυαν” το κέντρο της Αθήνας, μαζί με τους υπόλοιπους αριστερούς της οκάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδευε για τα  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να κλείσει συμφωνίες. Άλλωστε, το μόνο που έχει δείξει πως τον ενδιαφέρει είναι το χρήμα και όχι οι πολίτες που τον ψήφισαν.

Τι κι αν οι σταλινοφασίστες αψήφησαν τις εντολές του για απαγόρευση συναθροίσεων; Τι κι αν ο Κουτσούμπας και η παρέα του ρεζίλεψαν τις αποφάσεις του Χρυσοχοΐδη και “έπαιξαν” με την υγεία των συνανθρώπων τους; Ο Κούλης και η δική του παρέα, ταξίδευαν στο Άμπου Ντάμπι για να κάνουν στρατηγική. Αυτοί που δεν μπορούν να προφυλάξουν την ίδια τους τη χώρα, βρέθηκαν σε ξένο έδαφος να προωθήσουν την ειρήνη!

Μάλιστα, όπως θα δείτε, ο Νίκος Δένδιας πολύ το χάρηκε αυτό το ταξίδι και την ώρα που οι καταγγελίες στην Αθήνα για αστυνομική βία έπεφταν βροχή, ο υπουργός Εξωτερικών ανέβαζε φωτογραφίες από τα Εμιράτα.

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .