Παρασκευή, Νοεμβρίου 13

Ντροπή! O Μπλε σύριζα που δεν τίμησε την 28η Οκτωβρίου έτοιμoς να συμμετέχει σε τελετές για το Πολυτεχνείο!


epilekta.com

Η χώρα που δεν γιόρτασε το "Όχι" στους Ιταλούς ετοιμάζεται να εορτάσει το... Πολυτεχνείο!

Να συμφωνήσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης με την κυβέρνηση σε μία μικρή τελετή κατάθεσης στεφάνου για το Πολυτεχνείο, πρότεινε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της κυβέρνησης που δεν έστειλε εκπροσώπους στις δοξολογίες για την 28η Οκτωβρίου, επικαλούμενος την πανδημία, και μάλιστα με λόγια περίτεχνα καλούσε τους Έλληνες να γιορτάσουν την εθνική επέτειο από το σπίτι τους, είναι έτοιμος να "συνεορτάσει" με τα κόμματα της Αριστεράς την επέτειο του Πολυτεχνείου συμμετέχοντας σε κατάθεση στεφάνου.

Θα ήταν αστείο, εάν δεν απεδείκνυε το πώς η αριστερά συνεχίζει να κάνει "κουμάντο" στην χώρα αυτή, όποια και εάν είναι η κυβέρνηση.

Αναρωτιέται κανείς πώς στο εσωτερικό της ΝΔ, αυτοί οι οποίοι επί ημέρες τώρα καλούσαν να μην γίνουν εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο θα υποδεχθούν την πρόταση Μητσοτάκη.

Είτε αυτοί είναι οργανώσεις του κόμματος, είτε βουλευτές που προσπαθούσαν να επιτύχουν μία κάποια νίκη για να πουλήσουν στους ψηφοφόρους τους.

Πολύ ωραία και βολική "καραντίνα" αυτή που βιώνουμε.

Κλείνουν οι Εκκλησίες αλλά το ΠΑΜΕ κάνει πορείες.

Δεν πάει η κυβέρνηση σε δοξολογίες για την 28η Οκτωβρίου αλλά θα πάει να καταθέσει στεφάνι για το Πολυτεχνείο.

Δεν έγιναν παρελάσεις αλλά - στοιχηματίζουμε - ότι τελικά θα γίνει πορεία για το Πολυτεχνείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .