Τετάρτη, Δεκεμβρίου 2

Θα είμαστε Πειραματόζωα ..Το εμβόλιο δεν κόβει την μετάδοση του ιού!!! (Video)

Tι αποκαλύπτει ο διευθυντής της ΜΟΝΤΕΝΑ

Πειραματόζωα με συνεχείς εμβολιασμούς θα γίνουν οσο επιλέξουν το δρόμο αυτο ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!! Το εμβόλιο οπως αναφέρει ο Διευθυντής της ΜΟΝΤΕΡΝΑ δεν κόβει την μεταδοτικότητα.Το μονο που κάνει ειναι να μην αρρωσταίνεις βαρια!!

Φανταστείτε να μην ηταν και Διευθυντής τι θα σου ελεγε…ομολογεί οτι και να το κανει κάποιος δεν θα επιστρέψει στην Κανονικότητα η Ζωή του και θα συνεχίζονται οι προφυλάξεις .Δηλαδή αποστάσεις και Μασκες…και περιορισμοί..

Με λιγα λογια η κατάργηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του πολίτη ΤΕΛΕΙΩΣΕ  με ολους αυτούς του Παρανοικους που μας έβαλαν δια της ΒΙΑΣ και της ΑΠΑΤΗΣ στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων για τον πλήρη ελεγχο της ανθρωπότητας και την μείωση του πληθυσμού..

Τελικα ο covid 19 ειναι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ της Δημοκρατίας εγκαθίδρυσης της Παγκόσμιας Χούντας και Αφανισμού της ανθρώπινης υπόστασης…ΖΟΜΠΙ!!

 

 https://amazonios.net/tha-eimaste-peiramatozoa-to-emvolio-den-kovei-tin-metadosi-toy-ioy/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tha-eimaste-peiramatozoa-to-emvolio-den-kovei-tin-metadosi-toy-ioy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .