Τρίτη, Ιανουαρίου 12

Πέθανε ο ηθοποιός Παναγιώτης Ραπτάκης – Η Εκκλησία αρνείται την τελετή

Tην τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Παναγιώτης Ραπτάκης. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας καλός ,σεμνός και εργατικός συνάδελφος ο Παναγιώτης Ραπτάκης πού δούλεψε με αυταπάρνηση στα δημοτικά θέατρα της Ελλάδας και στο ΚΘΒΕ , καλός οικογενειάρχης και σύζυγος τη σεμνής συναδέλφου μας Σταυρούλα Σπυρίδωνος

που τη συλλυπούμεθα με όλη μας την καρδιά.

Αυτό όμως που συμβαίνει όπως πληροφορούμεθα, με την άρνηση της τοπικής εκκλησίας της πατρίδας του να τελέσει εκκλησιαστική ακολουθία όπως θα ήθελε ο εκλιπών γιατί έχει ταυτόχρονα ζητήσει να αποτεφρωθεί, είναι απαράδεκτο. Και δείχνει σε τι μαύρα σκοτάδια βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εκκλησία μας και της ζητάμε να πάρει επίσημα θέση πάνω σε αυτό το πολύ σοβαρό και ανθρώπινο πρόβλημα, όπως επίσης να πάρει θέση και η επίσημη Πολιτεία.

Ο κάθε ελεύθερος Άνθρωπος έχει δικαίωμα στη σύγχρονη κοινωνία να επιλέγει τη θρησκεία του και τον τρόπο που θα εξαϋλωθεί το φθαρτό σώμα του. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε, θα σε θυμόμαστε με αγάπη.

 .iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .