Τετάρτη, Ιανουαρίου 6

Ελένη Ράντου: “Είναι τόσο μεγάλη η έλλειψη ελευθερίας που παγώνεις, είναι πρωτόγνωρο”


 Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται συνδέθηκε μέσω Skype η Ελένη Ράντου και μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια αλλά και πως βιώνει την δεύτερη περίοδο της καραντίνας.

«Έχω περάσει όλες τις φάσεις, ανάλογα με την στιγμή. Να κοιτάζω το ταβάνι, να θέλω να δραστηριοποιηθώ, να καθαρίζω σπίτια και να τα στήνω. Δεν υπάρχει μία σταθερή αντίδραση. Κάθε μέρα παίζει ανάλογα το πως ξυπνά κανείς. Είναι πολύ ζόρικο.


Έχω βρει καταφύγιο στον σκύλο μου που τον βγάζω βόλτες και μου φτιάχνει την διάθεση, σε προβολές σειρές και ταινιών, στο αναπολώ προς τα πίσω, στο να σκέφτομαι τι θα έρθει μπροστά. Παίζει πολύ η διάθεση. Είναι μία προσομοίωση έλλειψης ελευθερίας τόσο μεγάλη που παγώνεις. Καμία φορά αισθάνεσαι ότι δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Ακόμα και το να στείλεις ένα μήνυμα, είναι πρωτόγνωρο.


Γυρίζω από μία βόλτα και θερμομετρούμαι και λέω δεν ξέρω κι εγώ τι μπορώ να έχω κολλήσει. Είναι ένας φόβος που νομίζεις ότι το έχεις» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .