Τετάρτη, Ιανουαρίου 27

Χιονοστιβάδα καταγγελιών κατά του Γιώργου Κιμούλη --ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΒΙΑΙΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ – ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ

Χιονοστιβάδα καταγγελιών κατά του Γιώργου Κιμούλη

Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Το τελευταίο αποτυχημένο εγχείρημα να αναλάβει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ ήταν και το κύκνειο άσμα μίας καριέρας αλλά και το έναυσμα ως φαίνεται για να ανοίξουν σιγά σιγά τα στόματα. Έτσι, λοιπόν, έφθασε η ώρα των καταγγελιών και μάλιστα επωνύμως από χείλη συνεργατών του γνωστού ηθοποιού οι οποίοι στο παρελθόν φέρονται να υπέστησαν τα πάνδεινα λόγω της βίαιης και κυρίως αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του.

Μέσα σε λίγα 24ωρα αποκαθηλώθηκε πλήρως η εικόνα του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη, καθώς συσσωρεύονται οι επώνυμες καταγγελίες. Ο ίδιος διαψεύδει τα πάντα και ήδη απάντησε με μήνυση και αγωγή κατά της πρώτης συναδέλφου του ηθοποιού, της Ζέτας Δούκα, η οποία τόλμησε να τον καταγγείλει πως την κλότσησε και πως την έβρισε σκαιότατα.

Την καταγγελία επιβεβαίωσαν αυτόπτες μάρτυρες επί σκηνής αλλά και στα καμαρίνια.

Μετά τη Ζέτα Δούκα, επίσημα τοποθετήθηκαν και δύο συνάδελφοί της που εργάστηκαν στην ίδια παράσταση με αυτή.

Ο λόγος για τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, οι οποίοι, μέσω του δικηγόρου τους, εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων λένε ότι ήταν μπροστά στα περισσότερα από τα περιστατικά που ανέφερε η κα. Δούκα.

Δείτε την καταγγελία της κας. Δούκα

https://www.zougla.gr/greece/article/xionostivada-katagelion-kata-tou-giorgou-kimouli Χθες, Τρίτη, οι δύο ηθοποιοί τοποθετήθηκαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ψαρράς σημείωσε χαρακτηριστικά: «Περήφανος για τη Ζέτα».

Την ίδια ώρα, στον δικό της λογαριασμό, η Δώρα Χρυσικού σημείωσε: «Εννοείται ότι είμαστε με τη Ζέτα, για να σταματήσουν οι σπέκουλες. Περισσότερα και ειδικότερα σύντομα».

Κατερίνα Γερονικολού: Με φόβισες. Με τρόμαξες…

Τη δική της εμπειρία κατέθεσε στα social media και η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού. «Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη "συνεργασία" μας» έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία παραθέτει την αφίσα από την παράσταση «Δον Ζουάν, η Επιστροφή», όπου συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Κατερίνα Γερονικολού σημειώνει πως τώρα νιώθει καλά για να μιλήσει, καθώς δεν είναι τόσο μικρή ώστε να φοβάται τον ίσκιο της, «ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου», ενώ ευχαριστεί τη Ζέτα Δούκα, που έκανε την αρχή.

 

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Φοβόμουν να είμαι στο καμαρίνι μου

Παράλληλα, σοκ προκαλούν τα όσα ανέφερε σήμερα και η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλώντας στο Mega.

«Η φήμη αυτού του ανθρώπου προηγείται της παρουσίας του. Όλοι ξέρουμε στον χώρο για τις συμπεριφορές του συγκεκριμένου ανθρώπου» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Ήμουν 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα δύναμη στον χώρο να πω "θα βγω να μιλήσω". Φοβόμουν ότι, αν τα έβαζα με τον Γιώργο Κιμούλη και έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μη δούλευα. Εγώ ζούσα από αυτή τη δουλειά τότε. Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Για να βγάλω την παράσταση, αναγκαζόμουν καθημερινά να κάνω ενέσεις κορτιζόνης για να μπορώ να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να μιλάω. Έπαθα πάρα πολύ σοβαρή βλάβη στις φωνητικές μου χορδές, έχω δώσει απίστευτα λεφτά για να τις θεραπεύσω» είπε η ηθοποιός.

«Όλα άρχισαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε πάνω στη σκηνή. Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά. Το μπούλινγκ το οποίο έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη, φοβόμουν να ανέβω πάνω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν πάνω στη σκηνή, ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που άκουγα στο αφτί μου. Ποτέ δεν έκρυψα τι έχω περάσει από τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν ξέρω ακόμα και σήμερα για ποιον λόγο τα πέρασα όλα αυτά. Άλλη μία τέτοια συνεργασία να είχα, θα τα ΄χα εγκαταλείψει.

»Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο Σάββατο βράδυ και να πάω στο σπίτι μου. Στο διάλειμμα της παράστασης φοβόμουν να είμαι στο καμαρίνι μου, πήγαινα στην τουαλέτα και καθόμουν πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας μέχρι να περάσει το ένα τέταρτο για να μπορέσω να βγω στη σκηνή. Έκανα την πρεμιέρα και μετά από 10 μέρες έφυγα από την παράσταση» αποκάλυψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

https://www.zougla.gr/greece/article/xionostivada-katagelion-kata-tou-giorgou-kimouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .