Κυριακή, Ιανουαρίου 17

Πως το ΚΙΝΑΛ εκτοξεύθηκε στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Ρομποτικής [VIDEO]

Η Φωφη και οι δημιουργιες της

-Πέρασε από Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σηµίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο και τώρα με τη Φώφη µια χαρά τα καταφέρνει

Αυτόν τον μάγκα, τον ιστορικό, τον πολλά βαρύ, τον εραστή των δύο ηπείρων έκανε εκπρόσωπο στη θέση του Λοβέρδου η Φώφη Γεννηματά.

Στο video που ακολουθεί ο ασυγκράτητος Σκανδαλίδης, τσιμπολογεί τρυφερά το μάγουλο της Λίδα Μπεθάνη στην εποχή της παντοδυναμίας του γνωρίζοντας ότι η ρεπόρτερ βρίσκεται σε ζωντανή μετάδοση.

Όπως θα παρατηρούσε ο Γεράσιμος Λιβιτσάνος σε ένα άρθρο του στο Εθνος “Ας µην ξεχνάµε ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που «επιβίωσε» σε όλες τις συνθήκες στις οποίες περιήλθε το Κίνηµα, από το 1977 -παρακαλώ- µέχρι σήµερα. Μένοντας πάντα «στον αφρό». ∆εν το λες και µικρό κατόρθωµα. «Πέρασε» από Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σηµίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο και τώρα µια χαρά τα καταφέρνει µε τη Φώφη Γεννηµατά. Ως εκ τούτου έχει αποδεδειγµένα το «know how» για το πώς τη σκαπουλάρει κανείς σε δύσκολες καταστάσεις…”

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/pos-to-kinal-ektoxeythike-stin-epochi-tis-technitis-noimosynis-kai-tis-rompotikis/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .