Παρασκευή, Δεκεμβρίου 3

Ανατριχιαστικές δηλώσεις Γιώργου Παπανδρέου!

Συντάκτης: Newsroom

Ως σωτήρας του έθνους εμφανίστηκε πριν από λίγο στο κεντρικό δελτίο του Open, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κιν Αλ, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο άνθρωπος που ισοπέδωσε την Ελλάδα και ξεκίνησε την σύγχρονη γενοκτονία που ζούμε μέχρι σήμερα, ο άνθρωπος που εκτίναξε το δημόσιο χρέος, κατέστρεψε τα ασφαλιστικά ταμεία, υποδούλωσε ολόκληρο το έθνος στις τράπεζες, ισχυρίστηκε πως ήταν αυτός που έσωσε την Ελλάδα από τον Καραμανλή! Προκαλώντας φυσικά ανατριχίλα σε όσους τον άκουγαν.

Ισχυρίστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ συνετρίβη στις εκλογές, επειδή ο λαός έπεσε θύμα της δημαγωγίας. Ποιος; Ο άνθρωπος που εξελέγη πρωθυπουργός με πρωτοσέλιδα τύπου «ο Γιώργος θα φτιάξει σούπερ σχολεία», «το ΠΑΣΟΚ θα σβήσει τα χρέη από τις τράπεζες», και κραυγές τύπου «λεφτά υπάρχουν»!

Στην πραγματικότητα, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός μετά το 1946 που άφησε τα σχολεία χωρίς βιβλία, υποδούλωσε κάθε Έλληνα στις τράπεζες και φυσικά απέδειξε ότι όντως λεφτά υπήρχαν. Δεκάδες δισεκατομμύρια Ελλήνων που έκαναν φτερά μέσω του PSI! Δεν μας είπε επίσης, ότι όσοι στήριξαν την πολιτική του διακαώς, σήμερα βρίσκονται στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Ντόρα, ο Σκυλακάκης, ο Βορίδης, ο Πλεύρης, ο Άδωνις κλπ.

Ένας άνθρωπος που τραύλιζε σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, επαναλάμβανε κάτι ακατάληπτα περί «προοπτικής», δεν τόλμησε να πει κουβέντα για τον υπόδικο Λοβέρδο, διότι απλούστατα ο ίδιος τον είχε κάνει υπουργό υγείας!

Το πλέον ξεκαρδιστικό, η επίκληση που έκανε στις «αξίες της παράταξης». Τεράστιες αξίες, πράγματι. Από τοκογλυφία, μίζα, ρεμούλα, μειοδοσία. Και κάτι δισεκατομμύρια μαύρες σακούλες που πήγε ο Τσουκάτος στο κόμμα, όπως ο ίδιος κατέθεσε ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .