Τετάρτη, Δεκεμβρίου 7

Ρένα Κουμιώτη: Στο γηροκομείο η τραγουδίστρια - Δεν γνωρίζει ότι έχει πεθάνει ο γιος της

Κανένας δικός της άνθρωπος δεν μπορεί να της πει για τον θάνατό του

Rena_Koumioti
Η Ρένα Κουμιώτη, η σπουδαία τραγουδίστρια του «νέου κύματος», που ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του ‘60 βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στο Γηροκομείο Αθηνών. Η ίδια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και αποφάσισε να φιλοξενηθεί στον οίκο ευγηρίας.

Η Ρένα Κουμιώτη σύμφωνα με την εφημερίδα «Epsresso» ύστερα από απόφαση δικής της αλλά και των πολύ στενών της συγγενών, αποφάσισε να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Αθηνών. Εκεί όπου φιλοξενείται τα τέσσερα τελευταία χρόνια και η Μαίρη Λίντα. Μάλιστα, οι δύο κυρίες του ελληνικού τραγουδιού βρίσκονται σε διπλανά δωμάτια.

Η Ρένα Κουμιώτη δεν προκάλεσε ποτέ για την προσωπική της ζωή, ενώ ελάχιστες φορές έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Τον περασμένο Ιούλιο έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος γιος της, Νίκος Σαββίδης, από ανακοπή καρδιάς. Η τραγουδίστρια δεν έδωσε το «παρών» στην κηδεία του, που έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν της επιτρέπουν συγκινήσεις.

Ο 61χρονος ήταν και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μικρή ηλικία και απέκτησαν τον Νίκο. Έμειναν στο Ελληνικό και δύο χρόνια μετά το γάμο τους χώρισαν.

Μέχρι και σήμερα, η Ρένα Κουμιώτη δεν γνωρίζει ότι ο γιος της έχει φύγει από τη ζωή. Κανένας δικός της άνθρωπος δεν μπορεί να της πει για την τραγική είδηση του θανάτου του.

«Ο γάμος ήρθε πολύ νωρίς, το 1960, εννοείται, προτού μπλεχτώ με το τραγούδι. Με τον άντρα μου δουλεύαμε μαζί στον Παπαστράτο και το βράδυ πήγαινε νυχτερινό γυμνάσιο. Έμεινα έγκυος και παντρευτήκαμε. Γέννησα τον πρώτο μου γιο, που τον πρόλαβε η γιαγιά μου και μου τον μεγάλωσε. Ο γάμος αυτός κράτησε δύο χρόνια – να ξέρετε ότι εγώ πάνω στο “δύο” τις χάλαγα τις σχέσεις μου», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στη «Lifo» η Ρένα Κουμιώτη.

«Σταμάτησε του ρολογιού οι δείχτες», «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι», «Μέθυσα και τρέχω», «Φωτιά στα τρένα», είναι μόνο κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες της Ρένας Κουμιώτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .