Πέμπτη, Μαρτίου 28

Εντυπωσίασε ο Λάκης Γαβαλάς στην πασαρέλα φορώντας iconic κοσμήματα του oίκου Georg Jensen

Ο εμβληματικός οίκος Georg Jesen, μεγάλος χορηγός του φετινού Yes I Do Catwalk by Georg Jensen που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου, διοργάνωσε ένα μοναδικό opening act γεμάτο λάμψη και πρωταγωνιστή τον ανατρεπτικό Λάκη Γαβαλά.

Φορώντας μοναδικές δημιουργίες του οίκου Georg Jensen, μεταξύ των οποίων και κοσμήματα της νέας limited edition collection Daisy σε μπλε αποχρώσεις, ο Λάκης Γαβαλάς έκλεψε τις εντυπώσεις στο επετειακό Yes I do Catwalk by Georg Jensen που φέτος έκλεινε τα 10 του χρόνια.

Η σειρά Daisy του οίκου Georg Jensen, αποτελεί ωδή στην Βασίλισσα Μαργαρίτα II της Δανίας η οποία αποτέλεσε έμπνευση για την πρώτη κυκλοφορία της, το 1940. H διαχρονική συλλογή εμπλουτίζεται αυτή τη σεζόν με φρέσκα, bold σχέδια που επαναπροσδιορίζουν το ιconic μοτίβο με καινοτόμες τεχνικές και εκπληκτική δεξιοτεχνία.

Τα statement κομμάτια Daisy συνόδευσαν εκπληκτικά το outfit του Λάκη Γαβαλά για την βραδιά του Yes I Do Catwalk by Georg Jensen, που σχεδίασε ο ταλαντούχος Σωτήρης Γεωργίου και κινήθηκε σε γαλάζιες και μπεζ αποχρώσεις με μαύρες εντυπωσιακές over the knee μπότες.

https://www.govastileto.gr/fashion/shows/entyposiase-o-lakis-gavalas-stin-pasarela-forontas-iconic-kosmimata-tou-oikou-georg-jensen/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .