Πέμπτη, Μαΐου 23

ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ! H Κέιτ Μπλάνσετ πήγε στις Κάννες με φόρεμα στα χρώματα της Παλαιστίνης...

H Κέιτ Μπλάνσετ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Καννών. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην έβδομη μέρα του φεστ...


H Κέιτ Μπλάνσετ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Καννών. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην έβδομη μέρα του φεστιβάλ κινηματογράφου με ένα φόρεμα, που συμβόλιζε την αλληλεγγύη της υπέρ της Παλαιστίνης.

Το φόρεμα που επέλεξε η σταρ του Χόλιγουντ είχε τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης, δείχνοντας έτσι τη στήριξη της Κέιτ Μπλάνσετ στον λαό, εν μέσω του πολέμου με το Ισραήλ.Το σύνολό της ήταν μαύρο στο μπροστινό μέρος και λευκό πίσω, ενώ η ουρά του κατέληγε σε μια πράσινη απόχρωση, που σε συνδυασμό με το κόκκινο χαλί, παρέπεμπε στη σημαία.

Τα σχόλια στο Twitter διαδέχτηκαν το ένα το άλλο, με το κοινό να αποθεώνει την ηθοποιό, που τόλμησε αυτή την κίνηση σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός όπως το Φεστιβάλ Καννών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .