Κυριακή, Ιουνίου 16

Τοποθέτηση της ΔΑΣ στο Γεν. Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ για την κατάπτυστη στάση της ΔΑΚΕ στην ΕΛΜΕ Λασιθίου

 Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί δεν είμαστε εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας!

📌Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην ΕΛΜΕ Λασιθίου όπου οι δυνάμεις της ΔΑΚΕ (παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ) εμποδίζουν και καταγγέλλουν το δικαίωμα που ξεκάθαρα έχουν οι συμβασιούχοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να εκλέγονται στα συνδικαλιστικά τους όργανα.

📌 Είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι αυτές οι δυνάμεις δεν μπορούν να εγγυηθούν κανέναν αγώνα και την κατάλληλη στιγμή θα πράξουν όπως στο παρελθόν, θα τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια μας. Δεν αξίζουν καμία εμπιστοσύνη.

📌 Είναι αστείο ακόμη και να γίνεται λόγος για το αν θα πρέπει να εκπροσωπούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί τη στιγμή που αποτελούν το 1/3 του εκπαιδευτικού δυναμικού, με 58.000 φετινές προσλήψεις ρεκόρ!

📌 Οι αντιλήψεις και οι πολιτικές αυτές μας πάνε πίσω συνολικά ως κλάδο, οδηγούν στην απογοήτευση, δεν έχουν θέση μέσα στα σωματεία μας. Η φετινή πείρα δείχνει ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Μέσα απο τις συλλογικές διαδικασίες των σωματείων μας, των συνεδρίων στις Ομοσπονδίες, θα καταδικάσουμε αυτές τις φωνές ακόμη πιο θαρρετά!

Οι εχθροί των αναπληρωτών εκπαιδευτικών δεν έχουν θέση πουθενά!

--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .