Σάββατο, Απριλίου 16

Στο Φανάρι ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Μακρά συνομιλία για θέματα που αφορούν την Ορθόδοξη Εκκλησία είχε σήμερα με τον οικουμενικό πατριάρχη, Βαρθολομαίο, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, που επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη.
Ο κ. Πάγκαλος έγινε δεκτός στο Φανάρι με τις προβλεπόμενες τιμές και
οδηγήθηκε στο ιδιαίτερο γραφείο του κ. Βαρθολομαίου, όπου συνομίλησε με τον πατριάρχη. Ακολούθως, παρακάθισε σε γεύμα, που παρετέθη προς τιμήν του.
Αργά το απόγευμα ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, θα παραστεί σε δεξίωση που οργανώνει προς τιμήν του η νεοεκλεγείσα Συντονιστική Επιτροπή των ευαγών ιδρυμάτων της ομογένειας, στον περίβολο της εκκλησίας της Αγίας Τριάδος, στο Ταξίμ.
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .